Emre Bayam
Decapat
Trucker MP'den perma ban yedim. Yeni Truckers MP hesabı açsam oynayabilir miyim ya da bu Truckers MP hesabını silme ihtimalim var mıdır?
Nasıl yani farklı bir Steam ve farklı bir Truckers MP hesabı kullanmak da mı suç ?
Sonuçta hız sınırları içerisindeyim kontrolden çıktım evet ama sence o adamın orada park halinde durması ne kadar doğru?
Günün sonunda adama çarptığını değiştirmez. Yağmurlu hava da hız sınırlarını zorlamana gerek yoktu.
Nasıl yani farklı bir Steam ve farklı bir Truckers MP hesabı kullanmak da mı suç?
Nasıl yani farklı bir Steam ve farklı bir Truckers MP hesabı kullanmak da mı suç?
Sonuçta hız sınırları içerisindeyim kontrolden çıktım evet ama sence o adamın orada park halinde durması ne kadar doğru?
Hocam durabilir şeridin dışarısına park etmiş işte.
Her çarpma ban olsun demedim zaten. Sadece hatalısın bunu kabul et yeter.Her çarpma ban demek ise oyunda oyuncu kalmaz.
Ya arkadaşım ben mi anlatamıyorum anlamıyorum,
§1.2 - ban evading - permanent ban
Creating or using another account to get around a temporary or permanent ban. Attempting to remove ban evidence to get out of a ban. If the evidence points that you have evaded a ban, staff reserve the right to ban you again without notification. Evidence for ban evading cannot be disclosed due to it containing confidential server-side information.
Şu kuralı bir düzgünce okuyun yoksa ben kafayı yiyeceğim. Aylık olarak kontrolü sağlanıyor bunların.
Evet normal şartlarda farklı bir Steam hesabı ve Truckers MP hesabı kullanmak yasaktır fakat sen yeni hesap alıp şansını dene büyük ihtimalle yakalanmazsın. İlk olarak Truckers MP hesabını sil ardından farklı bir Steam hesabı açıp oyunu satın al 11 şubat günü indirime girecek. Sonra yeni bir Truckers MP hesabı aç oyuna her girişinde VPN kullan. Ben 2 sene içerisinde 9-10 tane hesabımı banlattım sen düşün![]()
Şaka mı bu? Direk IP ban mı atıyorlar o zaman bunu aşmak mümkün değil bir bilgisayar için sadece bir hesap demek bu.
Kural olarak yasak olabilir fakat bu da demek ki adam ömrü boyunca bir daha Truckers MP oynayamayacak. Bunu kimse istemez dostum yeni hesap açarsa yüksek ihtimalle yakalanmaz ve oyununa devam eder yoksa senin söylediğin kural doğru haklısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.