Truckers MP'den durduk yere ban yedim

Katılım
29 Haziran 2020
Mesajlar
1.242
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternet kafeye gittim, Truckers MP girecektim ProMods dosyalarını indirdim falan yarım saat, sonra girdim Truckers MP'ye ve banlandığımı gördüm, eve gidip neden ban yediğime baktım ve ban evading yazıyor, benim bildiğim ban yiyince yeni hesap açarak devam etmek ve kurallarda yazanı okuduğumda da bunu anladım.

Sıkıntı şurada benim başka Steam hesabım yok, Truckers MP hesabımda yok.

İtiraz kısmına her şeyi anlatıyorum ama admin aynı şeyi yazıyor. (ban Evading'in yazısını atıyor.) Ben bu banı nasıl açtırabilirim? (perma ban)
 
Hocam farları kapattiysaniz ban yemiş olabilirsiniz ama perma vermesi anormal.
 
Daha önceden internet cafedeki o bilgisayardan oynanan bir hesaba ban atıldı ise siz de o cihazdan giriş yaptığınız için banlanmış olabilirsiniz. Yani sizin hesabınızı daha önceden ban yiyen kişiye ait zannetmiş olabilirler.
 
Gittiğiniz internet kafedeki oynadığınız bilgisayarda daha önceden birisi TruckersMP'den ban yemiş olabilir. Bu yüzden kendi hesabınızı girdiğiniz için ban evading olarak algılanmıştır. Ban itirazı oluşturun ve durumu belirtin.
 
Eskisi gibi değil kanka bozdular oyunu kacak TV'nin admin olduğu zamanlar iyiydi o adamdan da nefret ederim o ayrı ama oynanmaz artık geçen bende durduk yere perma yedim
 

Geri
Yukarı