Trust GXT 166 Makro Tuşu Ayarı

Daha fazla  
2 - 3 gün önce Trust GXT 166 marka bir oyuncu faresi aldım. Bugün elime ulaştı. Ancak sol üst kısmında makro tuşuna benzer bir tuş var. O tuş 3'er 3'er tıklıyor. Onu nasıl kendi programından sürekli tıklamaya alabilirim?
NOT: Tuştan parmağımı çekince başka tıklamamasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf çözümü göstermek için yazılımını yükledim. Bu tarz sorununuz olduğunda yazılımla ilgili tüm sekmelerin detaylı ekran görüntüsünü paylaşırsanız daha iyi olur.

Ekran Görüntüsü (32).png

Sırf çözümü göstermek için yazılımını yükledim. Bu tarz sorununuz olduğunda yazılımla ilgili tüm sekmelerin detaylı ekran görüntüsünü paylaşırsanız daha iyi olur.

Eki Görüntüle 303084
Öncelikle sana çok çok teşekkür ediyorum. Ama şöyle bir sorun var ki fire key kısmından ayarlayınca tuştan elimi çekince de devam ediyor. Onun yok mu bir çözümü ?

Disable yapıp kapatabilirsin. Başka bir yöntem bilmiyorum. Trust, Everest, Rampage gibi ürünler kalitesiz olduğundan bu tarz sorunlar yaşaman normaldir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı