Elektronik Trust GXT 540 Gamepad 249 TL

Hocam ben de alternatif olarak sundum. Açıkçası F310 biraz oyuncak gibi duruyor herkese hitap etmeyebiliyor. Ben sırf görüntüsü yüzünden almamıştım mesela. Ölü bölge konusuna gelirsek kronik bir problem olduğunu düşünmüyorum ben yaşamadım çünkü. Ya da ben çok şanslı da olabilirim bilmiyorum.
Ölü bölge şansa gelecek bir şey değil ki. Direkt üretimi öyle, siz çok hassas oynamalar yapacağınız yerlerde kullanmadığınız için anlamamışsınızdır. Ölü bölgesi yüzünden bana hitap etmiyor ama alacak olanlar için güzel indirim, paylaşım için teşekkürler.

250TL'ye kesinlikle alınabilecek bir kol lakin ölü bölge fazla ve 6-7 ay sonra sol analogun drift yapma ihtimali var(FIFA F1 vb oyunlarda çok try hard oynamazsanız yapmayadabilir)

F310 daha iyi. Amazon'da zaman zaman 300 TL oluyor. Amazon'un verdiği 40-50 liralık kodlarla 250 TL oluyor. 2 hafta önce aldım F310. Tamam titreşimi yok ama en azından ölü bölgesi çok değil. Trust'ta ölü bölge çok.

Hocam ben de alternatif olarak sundum. Açıkçası F310 biraz oyuncak gibi duruyor herkese hitap etmeyebiliyor. Ben sırf görüntüsü yüzünden almamıştım mesela. Ölü bölge konusuna gelirsek kronik bir problem olduğunu düşünmüyorum ben yaşamadım çünkü. Ya da ben çok şanslı da olabilirim bilmiyorum.
F310'un görüntüsünü beğenmeyip bunu beğenmek de nasıl bi zevk 😃

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı