Trust GXT 590 sol analog sorunu

Evet gönderdikten 1 hafta sonra iadeyi onayladı N11 üzerinden. Bu Cuma günü onayladı, paranın geçmesini bekliyorum.
Ben e ticaret siteleri ile uğraşmayacağım. Değişimi direkt elden fatura keserek yapmıştı satıcı. Kendisi ile görüştüm, garantiye gönderip iade raporu aldıktan sonra iade yapabileceğini söyledi, en azından hızlı iade yapar.
Siz kaça almıştınız bu kolu? Ben 720 TL'ye almıştım, aslında çok memnundum koldan ama bu sorun insanı çileden çıkartıyor, 2. kere oldu birde.
8bitdo'yu alıp keyfime bakacağım, kroniği yoktur onun heralde.

Ben e ticaret siteleri ile uğraşmayacağım. Değişimi direkt elden fatura keserek yapmıştı satıcı. Kendisi ile görüştüm, garantiye gönderip iade raporu aldıktan sonra iade yapabileceğini söyledi, en azından hızlı iade yapar.
Siz kaça almıştınız bu kolu? Ben 720 TL'ye almıştım, aslında çok memnundum koldan ama bu sorun insanı çileden çıkartıyor, 2. kere oldu birde.
8bitdo'yu alıp keyfime bakacağım, kroniği yoktur onun heralde.
Evet kol kalite olarak harbiden iyi, Xbox ile arasında analog kalitesi hariç pek fark hissetmedim. Kronik sorunu olmasaydı tekrar bunu alırdım.

Screenshot_20240225-123215_n11.png

Evet kol kalite olarak harbiden iyi, Xbox ile arasında analog kalitesi hariç pek fark hissetmedim. Kronik sorunu olmasaydı tekrar bunu alırdım.

Eki Görüntüle 2125715
IMG_20240225_123456.jpg

Üstüne 300-400 koyup 8bitdo alacağım maalesef, yapacak bişey yok. Enflasyona yenildik yine. Güncel fiyatı 1300 Trendyol üzerinde, neredeyse iki katı. Bu arada sizin ürünü satın aldığınız satıcı ismini öğrenebilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı