Trust GXT 890 Cada kronik sorunu var mı?

MTKaragoz

Megapat
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
130
Cuma günü Trust GXT 890 Cada 345TL'ye stok buldum ve aldım.Bu modeli kullananlar veya bilenler kronik sorunu var mı? Bazıları tuş silinmesinden bahsediyor fakat çok problem değil.Önemli olan tuş basmama, fazla basma, sertleşme sorununun olmaması.Bu sorunlar başıma gelir mi uzun kullanımda? Eğer var ise 55TL ekleyip indirimden GK500 almayı düşünüyorum.
 
Aktif olarak 2 ayı aşkın süredir kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok, tuşlar ilk günkü gibi düzgün. Basmama, fazla basma veya tuş sertleşmesi gibi bir sorun yok. Alabilirsiniz ama ekleyebiliyorken GK500 daha iyi olur. Bilek desteği var çünkü.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı