Trust GXT 890 CADA Red Switch Alınır mı?

Couserterz

Centipat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Trust GXT 890 CADA adından kötü bahsedilen (Gamepower, JamesDonkey, Rampage. ) Markaların kullandığı switchlerin aynısını kullanıyor. @199688 klavyeyi kullanan biri olarak bir sıkıntın var mı? 1 saat sonra sipariş vereceğimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben pek memnun kalmamıştım. Bana gelende mi sorun vardı, yoksa tüm Outemu Red switchler mi öyle bilmiyorum fakat tuşlar çok sertti. 30dk kullanımdan sonra artık tuşlara basmak yormaya başlıyordu. Bu yüzden satmıştım.

Üzerine biraz daha koyup Corsair K68 Red Led veya bulabilirseniz Cooler Master Trigger Z Cherry Mx Switch modelleri daha iyi seçimler olabilirdi diye düşünüyorum.

Klavye çok rahat RGB modlarında wave kullanırken ara renkleri seçerken zorlanıyorum. Bir o yönünü sevmedim. Fortnite'de 90 atarken önceki klavyemde bazen merdiven atmayabiliyordu. Bu klavyede 90 kolayca ve hızlıca atılıyor. Klavyenin kendine ait sürücüsü olması hoş ve her tuşa istediğim rengi atamak gayet güzel. Macro atama yeride gayet kolay fakat ben macro kullanmadığım için atamadım.

@Sylveon Teşekkür ederim.

@Argonath LXI Bence aşırı derecede yumuşak, tabikide bir ofis klavyesine göre sert.
@Sylveon Merhaba birşey soracağım. Space tuşuna bastığımda garip bir yay sesi gibi gıcırdama sesi geliyor sizce bu klavye yeni olduğu içinmi? (diğer hiçbir tuşta böyle bir problem yok)
Ve ilk gelen haline göre daha tiz bi ses geliyor.
İlk aldığımda:
WhatsApp_Video_2019-09-07_at_12.49.58.mp4 dosyasını indir - download
Sonradan olan:
WhatsApp_Video_2019-09-07_at_19.55.29.mp4 dosyasını indir - download

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı