An itibari ile 399TL'ye GXT 890 Cada stoğu buldum ve aldım. Sizce bu fiyata biraz daha eklenip GK500 mü alayım? Yoksa bu klavye beni uzun soluklu götürür mü?
Üstüne ekleyebiliyorsanız GK500 biraz daha uzun ömürlü olabilir. Fakat ikisini de "uzun ömürlü" kategorisine koyabiliriz. Karar sizin.
Üstüne ekleyebiliyorsanız GK500 biraz daha uzun ömürlü olabilir. Fakat ikisini de "uzun ömürlü" kategorisine koyabiliriz. Karar sizin.
GXT 890 nasıl uzun ömürlü?
Öneriler üzerine bu klavyeyi aldım. Şu an keşke almasaydım diyorum. Klavyenin her tuşu soyuluyor. Her yerden ışık sızıyor. 7 tuşu geldikten birkaç ay sonra bozuldu. 1yıl oldu ve şu an "W" tuşu da gitti. 10 kere basıyorum 5-6 tanesi işliyor ve oyun da oynatmayacak derecede. Bazı tuşlardan yay sesi geliyor. Tuş soyulmasından dolayı da görüntüsü berbat. 4-5 yıl önce aldığım 50 TL'lik klavyeyi kullanıyorum ve bin kat daha iyi.
GXT 890 nasıl uzun ömürlü?
Öneriler üzerine bu klavyeyi aldım. Şu an keşke almasaydım diyorum. Klavyenin her tuşu soyuluyor. Her yerden ışık sızıyor. 7 tuşu geldikten birkaç ay sonra bozuldu. 1yıl oldu ve şu an "W" tuşu da gitti. 10 kere basıyorum 5-6 tanesi işliyor ve oyun da oynatmayacak derecede. Bazı tuşlardan yay sesi geliyor. Tuş soyulmasından dolayı da görüntüsü berbat. 4-5 yıl önce aldığım 50 TL'lik klavyeyi kullanıyorum ve bin kat daha iyi.
Redragon veya gamenote alsaymış daha iyi olurmuş fakat James Donkey 610S'de iş yapar.
@MTKaragoz
Şansınız varsa GK500 alın derim fakat bütçenizi zorluyorsa gerek yok.
Daha iyi bir tercih. Yurt dışından almak isterseniz Gamakay MK61 öneririm. Gateron optik switchler kullanıyor fakat %60 bir klavye.Ben uzun ömürlü olsun ve sorun çıkartmasın, garanti ile uğraşmayayım istiyorum. Teknoloji biraz şans işi ama sizce GK500 daha iyi bir tercih mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.