Trust GXT 890 Cada siparişi iptal edilmeli mi?

Daha iyi bir tercih. Yurt dışından almak isterseniz Gamakay MK61 öneririm. Gateron optik Switch'ler kullanıyor fakat %60 bir klavye.

Evet onu gördüm, üstteki F tuşları olsaydı onu alacaktım. Onu da geçtim Fn tuşunun olduğu yer çok ters. O yüzden biraz soğuk baktım ona. Onu değiştirme imkanı var mı? Bir de kuponlarla en ucuz kaça düşüyor o klavye 49$'dan az fiyat göremedim ben.

Evet onu gördüm, üstteki F tuşları olsaydı onu alacaktım. Onu da geçtim Fn tuşunun olduğu yer çok ters. O yüzden biraz soğuk baktım ona. Onu değiştirme imkanı var mı? Bir de kuponlarla en ucuz kaça düşüyor o klavye 49$'dan az fiyat göremedim ben.
Kuponsuz fiyatı 320 TL'ye kadar düşüyor. Kupon ve FN tuşunun yerine değiştirme hakkında pek bir fikrim yok fakat FN tuşuna alışırsınız diye düşünüyorum.

Kuponsuz fiyatı 320 TL'ye kadar düşüyor. Kupon ve FN tuşunun yerine değiştirme hakkında pek bir fikrim yok fakat FN tuşuna alışırsınız diye düşünüyorum.
Ben 410-420TL (Turkey Direct Mail ile 57$) aşağısını görmüyorum hocam.

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-26_204911.png
    resim_2021-02-26_204911.png
    98,6 KB · Görüntüleme: 35
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı