İnceleme Trust Nika Compact Bluetooth kulaklık

140 TL gibi bir fiyata aldım ve fiyatına göre gerçekten iyi bir kulaklık. Pek bilinmediği için ucuz olduğunu düşünüyorum. Özelliklerine gelecek olursak;

Ses kalitesi: Gayet yüksek bir ses seviyesi var fakat en yüksek seste dışarıya çok ses veriyor ve basslar cok yoğun olduğu için uzun süreli kullanımda kulağı biraz ağrıtıyor.

Bataryası: Bataryası beni çok memnun etti. 15 gündür günde 1-2 saat civarı kullanıyorum ve sarjı daha yeni yeni bitti. Bataryası gerçekten kaliteli.

Kutu içeriği: Çok kısa bir şarj kablosu, kulaklık silikonları ve garanti belgeleri ile birlikte kulaklık var.

Görüntüsü: Görüntüsü her ne kadar hoş olsa da kulakta biraz kaba duruyor ama kulağa tam anlamıyla oturuyor.

Bence 150 TL civarında rakibinin olmadığını düşünüyorum, gerçekten kaliteli bir kulaklık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir incelemeden ziyade ön bakış, düşünce tarzında ama yeterli bir yazı olmuş ellerinize sağlık. Şahsen geçen ay 80 TL altına sıcak fırsat olarak satıldığında almıştım ve oldukça da memnun olduğumu söylemeliyim. Özellikle batarya kısmında güzel tatmin etti. Tek şarj ile yaklaşık 10 saat hatta kullanımıza göre 1 günü de çıkarma olayı var. Kutusu ile zaten 3 kere daha şarj edebiliryorsunuz. Özellikle mikrofon olarak da gayet yeterli. Şahsen 100 TL üzeri vermedim ama verilebilir bir kulaklık bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı