Truva virüsü nasıl temizlenir?

Can_0

Femtopat
Daha fazla  
DesktopHut Adlı bir hareketli arka plan çalıştırma uygulaması Google'dan kendi sitesinden zamanında indirmiştim. Virüste tarattığımda truva virüsü çıktı. Bilgisayarımdan nasıl temizlerim? Dosya konumundan sildim masaüstünden sildim Denetim masasında yok, çünkü kurulumu olmayan bir şey.

Antivirüs ile tarama yapmanı öneriririm Kaspersky veya Malwarebytes ile. Exe dosyasını açtıysanız sıkıntı çıkabilir.
DesktopHut.exe uygulama şu an KasperSkyda şu aşşağıda ki gibi tarama başlattım bu şekilde temizleyebilir miyim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    7,3 KB · Görüntüleme: 80
DesktopHut Adlı bir hareketli arka plan çalıştırma uygulaması Google'dan kendi sitesinden zamanında indirmiştim. Virüste tarattığımda truva virüsü çıktı. Bilgisayarımdan nasıl temizlerim? Dosya konumundan sildim masaüstünden sildim Denetim masasında yok, çünkü kurulumu olmayan bir şey.

Kullanın. Kaspersky çok başarılıdır. Ekstra veritabanı için bu. Formatı her sorun yaşayana önermem. Her sıkıntıda formata başvurulmaz. Selamlar.

1TB dan fazla oyun var belki de çalışıyorum müsait olamıyorum tekrar yüklemek sıkıcı olur Bu uygulama dışışında bir şey yok Bu Kasperskyla halledemez miyim tamamen

1TB'dan fazla oyun var belki de çalışıyorum müsait olamıyorum tekrar yüklemek sıkıcı olur bu uygulama dışışında bir şey yok bu Kaspersky'la halledemez miyim tamamen.

Kaspersky tam taramada bir şey bulmadıysa sorun yoktur gerek yok formata.

Kaspersky tam taramada bir şey bulmadıysa sorun yoktur gerek yok formata.
Deniyorum bakalım haber vericem

Merhaba tam tarama sonucu böyle dedi herhalde bir sorun kalmamıştır umarım başka yapabiliceğim bir şey var mı yeterli mi.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    7,4 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı