TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Hocam ben sonra aradım dedim BTK bir şey yapmıyor yine aynı herif çıktı yine böyle sesi yükselterek o zaman imza sahipleriyle gelip verin dilekçeyi ben iletirim dedi bende bir daha aramadım çünkü şimdi arasam yine aynı kişi çıksa hal hatır soramam boşa aramış olurum saçma olur yani :D
Hocam bu herifi şikayet edin görevden alsınlar gerçekten 😄

Eğer daha önceden kazı yapılıp boru yerleştirildiyse kazıya gerek kalmaz evet. Bu konunun ilk mesajında da yazdığım gibi bizim binamız için de kazı yapılmadı mesela. Kazı çok önceden yapılıp boru yerleştirilmiş, bu sebeple de kazı yapılmaksızın var olan borudan direkt kablo çekildi binaya. Ama bunun saha dolabına yakınlık veya uzaklıkla alakası yok. Proje çizilip onaylanırsa saha dolabı fizanda da olsa bir şekilde çekilir zaten.

Eğer daha önceden kazı yapılıp boru yerleştirildiyse kazıya gerek kalmaz evet. Bu konunun ilk mesajında da yazdığım gibi bizim binamız için de kazı yapılmadı mesela. Kazı çok önceden yapılıp boru yerleştirilmiş, bu sebeple de kazı yapılmaksızın var olan borudan direkt kablo çekildi binaya. Ama bunun saha dolabına yakınlık veya uzaklıkla alakası yok. Proje çizilip onaylanırsa saha dolabı fizanda da olsa bir şekilde çekilir zaten.

Peki dilekçeyi müdürlüğe veren kişinin 18 yaşından büyük olması mı gerekiyor?

@Dejuf

Daha başvurmadım. Yarın çıkacağım müdürlüğe dilekçeyi vereceğim. Bir kez daha iyi apartmanda oturduğumu anladım. Hiç zorluk çektirmediler imzalarda. TurkNet'de mobilden başvuru yaptırdım. Gördüğüm kadarıyla TurkNet mahalleye abone ettikleri halde 1 yıldır getirmemişler. TurkNet'den umudumu kestim Türk Telekom'a başvuru da bulunacağım.

Samsung telefonlara aramalara ses kaydı özelliği geliyor. Ses kaydını alır şikayet basarım kimse. Ben sinirlendim bak. Kim o bağıracak. Ne haddine!
Hocam tabii hakaretvari bağırsa orada barındırmam onu her hakkımı kullanır gerekirse farklı yolla işinden ederim ama bahsettiğim bağırmak mesela şöyle ilk başta buyrun diye nazik giriyor sonra beni duyunca sabrı taşıyor bağırmaya başlıyor eleman, iyi günler derken bile böyle sinirli sinirli falan. Sözlü saygısızlık yada kinayeli bir laf etse yüz yüze gider gerekeni yapardım zaten

Hocam bu herifi şikayet edin görevden alsınlar gerçekten 😄
Türk Telekom bana yetiyor şimdilik birde bu herifle uğraşacak vakitim yok hocam 😂 direkt il valiliğine ulaşma yolunu var mı açık kapıdan bilginiz var mı? CİMER den yapmaya çalıştım ama İl Valiliği otomatik bağlı olduğum kaymakamlığa atıyor bizim kaymakamlıktaki herifte malum anlattığım gibi

@Dejuf
Daha iyi olur 18 altı birini takmama şansları yüksek

Bu konuda Millenicom veya Vodafone bir şey yapamaz hocam. Altyapı sahibi Superonline olduğu için Superonline'ın ilerletmesi lazım süreci.

Teşekkürler hocam,internette baktım genelde Türk Telekom’da bu sorunu yaşıyorlar ama superonline da fazla yok biraz daha darlayacağım.

Hocam tabii hakaretvari bağırsa orada barındırmam onu her hakkımı kullanır gerekirse farklı yolla işinden ederim ama bahsettiğim bağırmak mesela şöyle ilk başta buyrun diye nazik giriyor sonra beni duyunca sabrı taşıyor bağırmaya başlıyor eleman, iyi günler derken bile böyle sinirli sinirli falan. Sözlü saygısızlık yada kinayeli bir laf etse yüz yüze gider gerekeni yapardım zaten

Türk Telekom bana yetiyor şimdilik birde bu herifle uğraşacak vakitim yok hocam 😂 direkt il valiliğine ulaşma yolunu var mı açık kapıdan bilginiz var mı? CİMER den yapmaya çalıştım ama İl Valiliği otomatik bağlı olduğum kaymakamlığa atıyor bizim kaymakamlıktaki herifte malum anlattığım gibi

Daha iyi olur 18 altı birini takmama şansları yüksek
Valla seçenekler var orada hizmetler oradan bi bakın derim. yada en iyisi yüz yüze görüşmek oraya gidince de dilekçe yazıp gönderebiliyorsun yanlışsam beni düzeltin. Ama gitme şansım yok dediniz sanırsam

Valla seçenekler var orada hizmetler oradan bi bakın derim. yada en iyisi yüz yüze görüşmek oraya gidince de dilekçe yazıp gönderebiliyorsun yanlışsam beni düzeltin. Ama gitme şansım yok dediniz sanırsam
Zaten yüz yüze gitme şansım olsa kaymakamlıkla uğraşmadan direkt TT Müdürlüğüne giderim ama maalesef şu an evde değilim 3 hafta sonra gidicem en azından dedim uzaktan süreci başlatayım ben gelene kadar yol kat etmiş olsun ama yapamadık sağlık olsun.

Zaten yüz yüze gitme şansım olsa kaymakamlıkla uğraşmadan direkt TT Müdürlüğüne giderim ama maalesef şu an evde değilim 3 hafta sonra gidicem en azından dedim uzaktan süreci başlatayım ben gelene kadar yol kat etmiş olsun ama yapamadık sağlık olsun.
Belkide şansına 3 hafta sonra gidersen süreç daha hızlı ilerler hocam.

@Dejuf
Aslında bu konuda net bir bilgim yok ama reşit olmayan vatandaşın velisiyle beraber dilekçe vermesi gerektiği yazıyor internette. Resmi bir kaynak bulamadım bu konuda, o yüzden net bir şey söyleyemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı