kılıcıolanyalnızadam
Hectopat
Kime yazdığınızı anlayamadım ama konu sahibi olduğum için ben üzerime alınıyorum. Konuyu açalı 1.5 yıldan fazla oldu bu arada. Bu süreçte hiçbir zaman hız kaybı yaşamadım. Zaten fiber altyapıda olağanüstü bir durum olmadıkça hız kaybı kolay kolay yaşanmaz. xDSL olsa neyse. XDSL'de abone sayısı arttıkça potansiyel ve gerçek hız düşer ama adı üstünde fiber altyapı.
Az önce yaptığım hız testi sonucunu paylaşıyorum: (Kayseri'deyim ama server olarak Aksaray'ı seçmiş.)
Eki Görüntüle 1818940
Bu arada hocam sizin özelinizde bütün forum ahalisine seslenmek istiyorum buradan: Arkadaşlar lütfen, rica ediyorum, istirham ediyorum konuları/mesajları okuyun. Neticede burası bir forum öyle değil mi? Forumda ne yaparız? Yazarız. Peki o yazıları neden yazarız? Okunması için doğru muyum?
Öyleyse lütfen okuyun. Dikkatli okuyun. Mesajların tarihlerine dikkat ederek okuyun. Hangi mesaj ne zaman yazılmış bunları göz önünde bulundurarak okuyun. Yani kısaca okuyun!
Biri gelir zaten ilk mesajda bulunan bilgileri sorar. Diğeri gelir sanki konuyu dün açmışım gibi "1-2 hafta sonra da aynı hızları görürseniz iyi" bilmem ne der. Abi şaka mısınız gözünüzü seveyim ya.
Birkaç hafta önce de "şimdiden hayırlı olsun" diyen bir arkadaş vardı. Hocam dedim konuyu 1.5 yıl önce açtım? Ha pardon dedi tarihe bakmadım.
Bu forumdaki okumama sendromu ile alakalı bir konu açmıştım zamanında. Onu da okumazsınız ama linkini paylaşayım yine de: Forumdaki okumama sendromu
Hocam neden bu kadar taktınız ki 1.5 yıl sonra yazanlara cevap vermek zorunda değilsiniz. Sallayın gitsin yani benim yorumumu da görmemiş olun.