TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Burayı çok kirletmek istemiyorum, konu açtım aslında. Bu durumda tek kişi de yetmez mi?
Durum şu şekilde: açmış olduğum konu

Ben okudum evet komik gelebilir ama Türk Telekom yeni binalara öncelik veriyor eski binalara çekmiyorlar ama potansiyel önemli burada şansta önemli yapmazlar diye bir şey yok dilekçe de kişiden kişiye değişiyor bazıları 10 kere dilekçe veriyor bazıları tekte yaptırıyor dediğim gibi şansa bağlı.

Ben okudum evet komik gelebilir ama Türk Telekom yeni binalara öncelik veriyor eski binalara çekmiyorlar ama potansiyel önemli burada şansta önemli yapmazlar diye bir şey yok dilekçe de kişiden kişiye değişiyor bazıları 10 kere dilekçe veriyor bazıları tekte yaptırıyor dediğim gibi şansa bağlı.
Konudaki şu kısım sıkıntılı, üst sokağımdaki binalar daha sağlıklı ve sağlam altyapıya sahipken onlar fibere geçti ama onlardan daha düşük hız alan bizim sokaktaki binalar geçmedi. Yeni bina olayı çok saçma, biz neciyiz ya :D

Konudaki şu kısım sıkıntılı, üst sokağımdaki binalar daha sağlıklı ve sağlam altyapıya sahipken onlar fibere geçti ama onlardan daha düşük hız alan bizim sokaktaki binalar geçmedi. Yeni bina olayı çok saçma, biz neciyiz ya :D

Bende bilmiyorum Türk Telekom böyle bir firma Superonline bilmem ama Türk Telekom böyle yapacak bir şey yok.

@Dejuf hocam merhabalar. Ümit önalın mail adresini nerden buldunuz ?
Merhaba hocam,
Yanlış hatırlamıyorsam önceden şu adreste yazıyordu ama şimdi baktım göremedim. Türk Telekom Yatırımcı İliÅkileri

O zamanlar nereden bulduğumu da şu an hatırlamıyorum açıkası, unuttum gitti 3 yıldan fazla oldu çünkü. Yukarıdaki arkadaşımızın da dediği gibi Twitter veya LinkedIn üzerinden de yazabilirsiniz belki.

Güncelleme yapayım.

Bundan 2 ay önceye kadar yanımdaki 3-4 binanın önünü kazdılar.Binalara kadar fiber verdiler.Tahmin ettiğim gibi altyapı var ama sonrası yok.İşin ilginç yanı karşı apartmana kadar(aynı yıl yapılmış,aynı müteahhitler tarafından) gelen fiber bize gelmemiş.Turkcell iletişim merkezi üzerinden şikayette bulundum.Yetkililere ileteceklerini söylediler ama uğraşacaklarını düşünmüyorum.Daha doğrusu bir geri dönüş olmadı.Bugün Turkcell’in twitter hesaplarına yazdım.Aldığım cevap ise

@……. Bulunduğunuz cadde üzerinde henüz planlı bir çalışmamız yer almıyor. Altyapı ve geliştirme çalışmalarımız devam ediyor. Sizi fiberle buluşturmak için projelerimize devam ediyoruz. 🍀

Gibi saçma cevap,çalışma yoksa yanımdaki binalara niye verdinizde ama bana vermediniz.

Superonline altyapısı sadece kendi kullanabiliyor diye biliyorum.Bu yüzden superonline üzerinden yürüyeceğim.Nerelere gideceğimi bilmiyorum ama bakalım.

2 HAFTA SONRA TEKRAR GÜNCELLEME

Kazı yapılan bina önleri ve benim görmediğim bir kaç binayada fiber vermişler.Superonline nın altyapı testinde gördüm ve Superonline nın şikayet ve istek hattında bulunan kişilerde görüp onayladı.Superonlinenın sitesinde şikayet bölümüne sorunumu yazdım ve cevap olumlu geldi ama 2 haftadır ses seda yok.İki gün önce Twitter’dan tekrar yazdım aynı cevabı aldım.Beklemeye devam ediyorum.Yazılan cevapları aşağıda iletiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_2407.jpeg
    IMG_2407.jpeg
    154,6 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_2450.jpeg
    IMG_2450.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 57

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı