- Makaleler
- 1
Bireysel dilekçe yazarsam bunu dikkate alırlar mı?
Bireysel dilekçe yazarsam bunu dikkate alırlar mı?
Burayı çok kirletmek istemiyorum, konu açtım aslında. Bu durumda tek kişi de yetmez mi?Alabilirler şansa bağlı bir sürü kişi olan dilekçe daha etkili ama.
Burayı çok kirletmek istemiyorum, konu açtım aslında. Bu durumda tek kişi de yetmez mi?
Durum şu şekilde: açmış olduğum konu
Konudaki şu kısım sıkıntılı, üst sokağımdaki binalar daha sağlıklı ve sağlam altyapıya sahipken onlar fibere geçti ama onlardan daha düşük hız alan bizim sokaktaki binalar geçmedi. Yeni bina olayı çok saçma, biz neciyiz yaBen okudum evet komik gelebilir ama Türk Telekom yeni binalara öncelik veriyor eski binalara çekmiyorlar ama potansiyel önemli burada şansta önemli yapmazlar diye bir şey yok dilekçe de kişiden kişiye değişiyor bazıları 10 kere dilekçe veriyor bazıları tekte yaptırıyor dediğim gibi şansa bağlı.
Konudaki şu kısım sıkıntılı, üst sokağımdaki binalar daha sağlıklı ve sağlam altyapıya sahipken onlar fibere geçti ama onlardan daha düşük hız alan bizim sokaktaki binalar geçmedi. Yeni bina olayı çok saçma, biz neciyiz ya![]()
Merhaba hocam,@Dejuf hocam merhabalar. Ümit önalın mail adresini nerden buldunuz ?
Güncelleme yapayım.
Bundan 2 ay önceye kadar yanımdaki 3-4 binanın önünü kazdılar.Binalara kadar fiber verdiler.Tahmin ettiğim gibi altyapı var ama sonrası yok.İşin ilginç yanı karşı apartmana kadar(aynı yıl yapılmış,aynı müteahhitler tarafından) gelen fiber bize gelmemiş.Turkcell iletişim merkezi üzerinden şikayette bulundum.Yetkililere ileteceklerini söylediler ama uğraşacaklarını düşünmüyorum.Daha doğrusu bir geri dönüş olmadı.Bugün Turkcell’in twitter hesaplarına yazdım.Aldığım cevap ise
@……. Bulunduğunuz cadde üzerinde henüz planlı bir çalışmamız yer almıyor. Altyapı ve geliştirme çalışmalarımız devam ediyor. Sizi fiberle buluşturmak için projelerimize devam ediyoruz.
Gibi saçma cevap,çalışma yoksa yanımdaki binalara niye verdinizde ama bana vermediniz.
Superonline altyapısı sadece kendi kullanabiliyor diye biliyorum.Bu yüzden superonline üzerinden yürüyeceğim.Nerelere gideceğimi bilmiyorum ama bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.