Daha fazla
Evet hocam adam çok açık konuşmuş. Toprakkkk23 nickli arkadaşımızın da dediği gibi Tivibu aboneliği veya özel proje alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Gerçi Tivibu aboneliği meselesini ben de görüyorum da ne kadar gerçekçidir bilinmez. İşi yokuşa sürmek için vatandaşın önüne bahane olarak sunuluyor genelde.@Toprakkkk23 @Dejuf
hocam Yeni bir bilgilendirme geçeyim. Geçen gün Proje ekiplerinin amiri ile bir görüşme fırsatım oldu. Bizim proje malesef genel müdürlükten RED cevabı gelmiş. bununda sebebi bu önümüzdeki 1 2 yıl daha dahil Müstakil evlere fiber bağlantı yapılmayacakmış. Çünkü 1 Deprem bölgesi önceliği varmış 2 Yüksek katlı binalara ( minumum 4 5 kat) önceliği varmış. daha çok Abone olduğu için ve maliyeti düşük olduğu için ama 5 6 yıl içerisinde Türkiye de heryeri fiber yapacaklarını söyledi. Ama dedi özel proje olarak parasını verirsen örneğin maliyeti 70k dır 90k dır sen bunu hesaba yatırırsan ertesi gün hat döşenir dedi. benimde bölgemde hemen üst sokağımda var 4 5 katlı binalar. oradan buraya çekilecek olan kablo 85 90 metre pay ile 100 diyelim. bunları kendileri de biliyor. Ancak dedi işi ticari yönden çözebilir dedi. Bir kaç abone bir kaç tivibu abonesi cart curt dedi ya da dedi sokağa Logar kapağı koyarız ama bunun içinde asvalt kazılacak evlere geçirmek için sizlerin bir boru hattından geçirmeniz gerecek falan dedi. Şimdilik beklemedeyim ne yapabilirim gerçekten ben direkt olarak genel müdürlüğe bir yazı gönderemiyormuyum?