TT fiber altyapı için ISS önerisi

Yer
İstanbul
Selam 10 gün sonra altyapım aktif olacak bende şu an Netspeed kullanıyorum fiberde ISS farkı oluyor mu yoksa en ucuzu ne ise o mu seçilmeli?

Sizce kalayim mi Netspeed'de yoksa değiştirmeli miyim?

haziran ayında sanırım tüm issler zam yapacak bu bilgiyi biliyorum.

Bence altyapı önemli bile olsa ISS'lerin ping ve paket kaybı gibi şeylerde çok fazla önemi oluyor (sebebini biliyorum) eğer 100 Mbps üstü hız almayacaksanız TurkNet çünkü TT fiberde Max 100 veriyorlar 100+ hız istiyorsanız Türk Telekom galiba tek seçenek Comnet de sunuyor ama bazıları firmanın problemli olduğunu söylüyor.

Bence altyapı önemli bile olsa ISS'lerin ping ve paket kaybı gibi şeylerde çok fazla önemi oluyor (sebebini biliyorum) eğer 100 Mbps üstü hız almayacaksanız TurkNet çünkü TT fiberde Max 100 veriyorlar 100+ hız istiyorsanız Türk Telekom galiba tek seçenek Comnet de sunuyor ama bazıları firmanın problemli olduğunu söylüyor.

Normalde TurkNet GigaFiber kullanıyordum lakin zam ve 300 Mbps'yi geçmemesinden iptal ettim şu anda 250 TL'ye babamı biraz zor ikna ederim gibi başka öneriniz var mıdır?

Ne kadar yuksek hız vaat ediyor. Ona bakmak lazım.

Nasıl yani hocam?

Selam 10 gün sonra altyapım aktif olacak bende şu an Netspeed kullanıyorum fiberde ISS farkı oluyor mu yoksa en ucuzu ne ise o mu seçilmeli?

Sizce kalayim mi Netspeed'de yoksa değiştirmeli miyim?

haziran ayında sanırım tüm issler zam yapacak bu bilgiyi biliyorum.

Netspeed memnunsanız eğer Fiber'e geçişinizi yaparlar ücretsiz. Fakat alternatif olarak Comnet olabilir. Uzun vade öderseniz fiyatlar uygun genel fiber kullanıcıları memnun. İhtiyaca göre seçmekte fayda var.

Şu an memnunum ama sadece akşamları olan paket kaybi var bu sorunda sanirim fiberde olmaz.

Netspeed memnunsanız eğer Fiber'e geçişinizi yaparlar ücretsiz. Fakat alternatif olarak Comnet olabilir. Uzun vade öderseniz fiyatlar uygun genel fiber kullanıcıları memnun. İhtiyaca göre seçmekte fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı