TT harici ISS tavsiyesi

aykut korkmaz

Femtopat
Katılım
24 Eylül 2020
Mesajlar
39
Yer
Omurtag-Çorlu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
JavaScript Developer
Şu an kullanmakta olduğum Turk Telekom sürekli kesinti yapıyor, aramama rağmen hiç bir şey yapılmadı.
Ben de yeni bir internet sağlayıcısına geçme kararı aldım. Hangi internet sağlayıcısı kaliteli bir hizmet verebiliyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet'altyapı sorgula varsa onu tercih et yoksa Milleni veya NetSpeed'den altyapını sorgula hangisi iyiyse onu tercih et TürkNet'e falan bulaşim deme çok başın agrır.
 
Fazla etmiyorlar edemiyorlar ama çözebilecekleri bir sorunun çözülmesi altyapısını kullanan diğer firmalardan en az 4 kat daha hızlı.

2 Aydır bir sorunu çözmediler. Çok hızlı diyorsun:). Çözülecek bir sorunu 2 aydır mağdur ettiler. Hiçbir şekilde bu firmayı önermem. Türkiye tarihindeki en rezalet Telekom firmasıdır. 4 kat hızlı dediğin şey dolandırmak ile olandır.
 
Fazla etmiyorlar edemiyorlar ama çözebilecekleri bir sorunun çözülmesi altyapısını kullanan diğer firmalardan en az 4 kat daha hızlı.
Bulunduğun bölgeye bağlı. TT ekiplerinin hepsi aynı değil. TurkNet'e başvurdum ve bağlantı etiketi için TT ortalama 3-4 gün içinde geldi. Sonrası TurkNet sorumluluğundaydı zaten.
Yaşadığın şehir, ilçe hatta mahalleye göre TT ekipleri farklı çalışıyor. Kimileri hızlı, düzgün kimileri ise kendi firmasının müşterisi olmadığından arızaya bakmıyorlar bile, müşteri kaynaklı arıza diyip geçiriyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı