TT internet sorunumu çözmüyor

183206

Megapat
Katılım
2 Eylül 2017
Mesajlar
8.113
Makaleler
1
Çözümler
14
Bir gün internet tamamen gitti, oturum açın yazısı geliyordu internete bağlanınca. Google'da bir şey aratınca da "no WAN physical link warning" hatası çıkıyordu.
TT'yi aradık, gelip baktılar. "sorun binadaki kutuda, bununla TT ilgilenmiyor, elektrikçi çağırın." dediler. Bizim sorumluluğumuzdaymış.
Peki dedik, elektrikçi çağırdık ve interneti bağladı. Ancak 100 Mbit olması gereken internet 50 Mbit'e düştü. Onu da geçtim, gün içerisinde ara sıra internet gidiyor ve bahsettiğim oturum açma yazısıyla "no WAN physical link warning" uyarısı beliriyor Google'da. Bunun dışında da çok yavaşlıyor internet bazen. Oyundayken ping değerim 300'lere kadar çıkıyor, hemen bu esnada internet hız testi yapıyorum ve 5-10'lara kadar düştüğünü görüyorum.
Normalde bunca zaman 100 Mbit hiçbir sorun olmadan interneti kullandım. Bunu TT ekiplerine söylediğimde ise sorumluluk sizde, kutuyla ilgilenmiyoruz diyorlar.
Elektrikçi de çözemedi. Şimdi ben ne yapacağım? Yaşadığım şehirdeki bütün elektrikçilere tek tek para sayarak tamir edebilmeleri için dua mı edeceğim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bina içi tesisat kullanıcı sorumluluğundadır. Turkcell'de de böyle, Comnet'te de böyle, Millenicom'da da böyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı