TT vs TurkNet

DarkMen

Hectopat
Sonunda 3 haftanın ardından boş port "var" gözüküyor.
Halihazırda mileni aboneliğim var ancak boş port olmasına rağmen ve halihazırda bulunan aboneliğim ile nakil yapmak istediğim adres aynı altyapı olmasına rağmen bize altyapı yok/port yok gibi şeyler söyleyip oyalıyorlar. (Zaten aynı altyapı, port benim portum, anlamadım gitti. :D) Mileni aboneliğimi sonlandıracağım. Hangi ISS önerirsiniz?

Açıkçası şu an Türk Telekom yapmak istiyoruz çünkü olur da TurkNet yaparsam, Türk Telekom'a başka biri başvurursa sanırım ilk onun başvurusu alınıyor. 😄
Yine de fikirlerinizi almak isterim.

Zaten Türkiye'nin çoğunluğunun altyapısı Türk Telekom döşüyor ancak paketleri ve hizmetleri üstüne fahiş fiyatlarıyla can yakıyorlar aynı altyapıda yüksek hız için TurkNet'i seçebilirsin ben kullanıyorum rahatım bir sıkıntım olunca mobil uygulamasından ya da sitesinden şikayet açıp yazıyorum hallediliyor sana kalmış bir durum.

3 senedir Turknet kullanıyorum ve gram sıkıntı yaşamadım internet gayet iyi ancak fiyat bakımında Turknetten daha ucuzsa TT düşünebilirsiniz. Sanırsam 400 tl civarı bir fatura ödüyoruz şuan ilk başladığımda 75 tl falandı fatura. Taahhüt olmadığından sürekli zam yapıyorlar bunun çözümüde 12 aylık faturanın parasını yatıyorsun 12 ay boyunca zamsız kullanabiliyorsun.

3 senedir Turknet kullanıyorum ve gram sıkıntı yaşamadım internet gayet iyi ancak fiyat bakımında Turknetten daha ucuzsa TT düşünebilirsiniz. Sanırsam 400 tl civarı bir fatura ödüyoruz şuan ilk başladığımda 75 tl falandı fatura. Taahhüt olmadığından sürekli zam yapıyorlar bunun çözümüde 12 aylık faturanın parasını yatıyorsun 12 ay boyunca zamsız kullanabiliyorsun.
Biz de TurkNet'liydik lakin gelen zamlardan sonra yaklaşık 1 yıldır milleni kullanıyorduk.
Fiyat konusuna gelirsek, her iki firma da aynı ücret istiyor. [399,90₺ (100 Mbps)]

Turknetin her pakete sabit fiyat özelliği gayet iyi eviniz altyapısı fiber,gigafiberse bir düşünün derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı