TT'den TurkNet'e geçiş

Emirhan34181

Hectopat
Katılım
4 Aralık 2019
Mesajlar
229
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenciyim
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin. Sorum çok kısa, şu anda aktif olarak Türk Telekom'un modeminden internet alıyorum (hızı: 16MB) ve son 1 haftadır aşırı yavaş, ciddi anlamda LoL de falan oyunun yüzde 40'ını 2K ms ile oynuyorum bu çok sıkıcı bir durum. Ben TurkNet'e geçiş yapabilir miyim? (aktif fatura 110 TL TurkNet'in sitesinde 140 TL'ye maksimum hızda internet diyor 16 MB hızı aynı modemle direk TurkNet'e geçiş yapabilir miyim? Modem vesaire değişiyor mu?
 
O hızda Türknet'e geçilmez, farklı ISS'lere bakın.
 
Hocam altyapınız gigafiber desteklemiyorsa asla Türknet önermiyorum. Hele ki ADSL altyapınız varsa 140₺ aşırı fazla. Netspeed öneriyorum.
Ek olarak, mesajım ISS ile ilgiliydi, konunuz için yorumum:
ADSL hizmet her firmada aynı performansı verecektir, fiyat bazlı bakmanız daha mantıklı olacaktır. İnterneti eğer oyun oynamak için kullanacaksanız çok da bir şey beklemeyin derim.
 
Bende yeni geçtim net Speed'e hocam aynı hızı alıyorum TurkNet'le, memnnum. Şayet geçecek olursanız davet kodu verebilirim.

Şu anda anlık olarak sözleşmemiz bulunuyor. Sözleşme bitince babama bu direktifleri ileteceğim :D. Tüm cevaplar için teşekkürler...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı