TTnet AKK kalktı mı?

Ahmet Usun

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bundan 2 ay önce TTnet ile yeni bir sözleşme yaptık sözleşmenin içeriği 8MB'a kadar 50GB AKK 60 liraydı. Sözleşmeden önce 50GB geçtiğim anda 3MB düşen hızım bir daha hiç düşmedi acaba paket içeriğim mi bug da kaldı yoksa akk mi kalktı?
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olay benimde başıma geliyor 2 aydır. Arayıp sordum kendilerininde bir fikri yok en iyisi takılmaya devam.

Valla benim kota 50gb yi geçer geçmez adamlar herhalde beni takip ediyor sürekli geçse de 3mbt e düşürelim diye :D
Hemen düşürüyorlar.

Gerçekten dünyanın en pahalı ve yavaş internetini kullanıyoruz.
Paketteki hızım 8mbs akk geçince 3mbs, akk dolmadan ölçtüğümde hız 1.20mbs, akk doldupunda hız 0.093mbs :) şaka gibi değil mi?
Her ay da bayıla bayıla 67 lirayı veriyoruz yapacak bir şey yok el mahkum.

Son düzenleme:
Gerçekten dünyanın en pahalı ve yavaş internetini kullanıyoruz.
Paketteki hızım 8mbt akk geçince 3mbt, akk dolmadan ölçtüğümde hız 1.20mbt, akk doldupunda hız 0.093mbt :) şaka gibi değil mi?
Her ay da bayıla bayıla 67 lirayı veriyoruz yapacak bir şey yok el mahkum.

Tek Turkiyede yok yanlız akk daha düzgün ayarlamaları lazım 16 mbit kullanan birinin hızı 8 mbite inmeli bunları ayarlamaları lazım btk nın el atması lazım sağlayıcı 1 mbitte verir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı