TTNet Akşam Olunca PING Yükselmesi

Ben aynı sorunu dile getirdiğimde santralin bölgesel yoğunluktan dolayı aşırı yük aldığı için ping sorunu yaşayabileceğimi söylediler.
Benim konuşruğum kaç kişi varsa hiçbirinin ping denen şeyden haberi yoktu.
Oturduğun bölgede aynı anda birçok kişi giriyorsa olur. İşten çıkış saatleri zaten.
Ama önceden olmuyordu ne değiştide olmaya başladı bir çözümü vardır elbet bununda.

Benim konuşruğum kaç kişi varsa hiçbirinin ping denen şeyden haberi yoktu.
Belki sana yönlendirmiş oldukları PORT'u değiştirmişlerdir. Benim de başıma gelmişti fakat her gün araya araya düzelttirdim. Hızını bir tık alt kademe sabitletip birde öyle test yap. Belki alt yapın mevcut hızını desteklemiyordur artık. Ben 24'ten 18'e çektirmek zorunda kaldım.

Dün beni santralden arayıp denedik değişen bir şey olmadı hız konusunda. PORT değiştirtmek çözüm oldu mu peki?

Dün beni santralden arayıp denedik değişen bir şey olmadı hız konusunda. PORT değiştirtmek çözüm oldu mu peki?
Normalde benim aldığım ping 10-15 arası değişiyordu fakat her gece kopma yaşıyordum. Bununla alakalı kayıt açtılar ve PORT'u değiştirdiler ve ping 35'in altına -oyun içi +150 - düşmez oldu. PORT eski haline döndü ve düzenli olarak her gün kopma yaşıyorum fakat ping yine aynıydı. Hat değerlerimi kontrol ettiğimde zayıflama olduğunu gördüm. Doğal gaz çalışması sebebiyle bana gelen hat üzerinde 3 farklı yerden kopma olmuş. Hızımı bir tık düşürmelerini talep ettim, ping şuan 15 - download düşük ama yapacak birşey yok- .

Normalde benim aldığım ping 10-15 arası değişiyordu fakat her gece kopma yaşıyordum. Bununla alakalı kayıt açtılar ve PORT'u değiştirdiler ve ping 35'in altına -oyun içi +150 - düşmez oldu. PORT eski haline döndü ve düzenli olarak her gün kopma yaşıyorum fakat ping yine aynıydı. Hat değerlerimi kontrol ettiğimde zayıflama olduğunu gördüm. Doğal gaz çalışması sebebiyle bana gelen hat üzerinde 3 farklı yerden kopma olmuş. Hızımı bir tık düşürmelerini talep ettim, ping şuan 15 - download düşük ama yapacak birşey yok- .
Şuan tekrar aradım santrallerde hız çalışması olduğunu genel olarak kullanıcıların hepsinde hız kesilkliği varmış sözde tabi ping sorunum olduğunu hız düşüklüğü sorunum olmadığını anlatamadım üstüne beni dün santralden arayan adam bana hiçbir çalışma var demedi başlarından savmak için demeyecekleri şey yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı