TTNET altyapı sorunu

thklmz

Hectopat
2 Yıldır Türk Telekom kullanıyordum, sonra sıkıntı çıktı, 2 ay boyunca düzeltemediler ve bende tahattut sonu geldiği için bir daha abonelik yaptırmadım. TurkNet tahattutsuz diye ona geçtim.

Arıza, Türk Telekom tahattuttunun bitmesine 2-3 ay kala başladı ve o süre içinde düzeltemediler. (Gelen hız 1Mbps, bundan 4-5 ay önce 16Mbps alıyordum, ayrıca kopmalar oluyor arada)

Şu an TurkNet'liyim dediler ki;

Altyapınızdan çıkan hızın tamamını modeme alıyorsunuz, altyapınız bu kadar destekliyor ve altyapı çalışması için bizim müdahale şansımız bulunmuyor.

Şimdi tekrar Türk Telekom'a başvursam altyapı çalışması yaparlar mı veya sorunu çözerler mi sizce?

Dostum eğer hız değerlerin gerçekten çok düşükse Superbox alabilir. ya da başka altyapı var mı diye kontrol edebilir ya da Türk Telekom'a gerekli bilgileri doldurup altyapı yenilenmesini isteyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı