TTNET altyapısı

• Konuyu başlatan Kaleo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 802
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
4 yıllık TTNET kullanıcısıyım, son 1 ay içerisinde hızımın 8Mbit'i geçemediğini gördüm. 4 yıl kullanımın 2 yılını 16Mbit kullanarak geçirdim ve internet hızım 1,5Mb/sn'nin altına düştüğünü görmedim. Bu son 1 ay içerisinde hız diye bir şey kalmadı. Müşteri hizmetleri altyapı kaynaklı olduğunu ve 8Mbit hız verebildiklerini söylüyor. Şaka mı bu? Son 1 ayda mı değişti bu altyapı, 2 yıldır kullandığım altyapıya ne oldu? Madem 8Mbit verebiliyorsunuz, ben neden 16Mbit parası ödüyorum? Her ay geldiğinde 90 lira almayı biliyorlar, 2 haftadır arıza kaydı açtırıyorum gelen giden yok, elit ekip çağırdım para ile onlar bile gelmedi :D 1 aydır alamadığım internet hızının parasını (90tl) yeni ödedim. Benim bu durumda hakkımı arama şansım var mı?

TTnet'in şu hizmet anlayışı ile hala para kazanabiliyor oluşu hakkaten büyük olay. Altyapınız elvermiyor dediği altyapıyı geliştirmekle mesul kendisi ama umurlarında bile değil. Eşşek yükü ile para alıp kabalarının üzerinde oturuyolar resmen.

Ben ne yaptıysam sorunu çözemedim. En sonunda iptal ettirdim.
TTnet'in şu hizmet anlayışı ile hala para kazanabiliyor oluşu hakkaten büyük olay. Altyapınız elvermiyor dediği altyapıyı geliştirmekle mesul kendisi ama umurlarında bile değil. Eşşek yükü ile para alıp kabalarının üzerinde oturuyolar resmen.
Tekel mantığıyla hareket ettikçe maalesef Türk Telekom'a bağlı kalıyoruz.

Benim düşündüğüm halde kafamın almadığı şey, madem altyapım en fazla 8Mbit destekliyor, geçen 2 yılda neden 16Mbit hızı sonuna kadar aldım? Altyapı ayağına hızımı mı düşürüyorlar?

Benim düşündüğüm halde kafamın almadığı şey, madem altyapım en fazla 8Mbit destekliyor, geçen 2 yılda neden 16Mbit hızı sonuna kadar aldım? Altyapı ayağına hızımı mı düşürüyorlar?
Bazen kullanıcı sayısı çok yükseldiği için internet kaldırabilsin diye de yavaşlattıkları oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı