TTNET Download hızı ve Ping Problemi

gokayermis

Hectopat
TTNET'in 35 mbps download hızı olan bir paket kullanıyordum, geçen aya kadar hiçbir problem yaşamadım. Geçen ay başladı bu olay dedimki "muhtemelen AKKyi geçtiğim için ping 120lerde seyrediyor." Bugun itibariyle AKK sıfırlandı ve download hızı 35mpbs olması gerekirken 10 mbps ve max 60- 80 olması gereken ping 120lerde ve 100lerde geziyor. Aşağıya gerekebilecek resimi atıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Spam yapmak istemiyorum ama Güncel!

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    284,6 KB · Görüntüleme: 488
ben de 16 megabit 100 gb sınırsız kullanıyorum. Ve söylediklerinin aynısını yaşıyorum. 11 olan ping 92 ms oldu, indirme hızım 1.3 mbps iken 0,5 mbps oldu. Şuan youtube da hiç bir videoyu 144p den yüksek bir kalitede izleyemiyorum, online oyun zaten giremiyorum. Ve dediğin gibi benim sorunum da geçen ay başladı. Sende de bu sorunlar akşamları artıyor mu? Ben de akşamları felaket, resmen internet yok gibi oluyor, gündüzleri idare eder, ama gündüz okuldayım. Ne anladım ben bundan... Rezillik. O kadar parayla ne yapıyorlar?

Vdsl kullandığın için kopmaa olması gayet mümkün. Ben fiber kullanıcısı olmama rağmen arada bir bu tür sorunları yaşıyorum. Bildiriminize olumlu dönerler umarım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı