TTNET düşük Mbps hızları veriyor

MazlumCan

Hectopat
Daha fazla  
Uzatmayacağım. İnternet paketim 16 Mbps ama 5- Max. 7 Mbps akşam 12'den sora 10Mbps. 32 Mbps destekliyor altyapım. Ve kopmalar havada uçuyor tabii kopmayı geçtim 5 Mbps'm düzelsin yeter. Ha söylemeyi unuttum komşunun da 30 Mbps'si var 20 Mbps alıyor ne oluyor ya.

Dosya Ekleri

• 5mbps.PNG
    5mbps.PNG
    47,7 KB · Görüntüleme: 54
  • hızım neden yavaş.PNG
    hızım neden yavaş.PNG
    70,4 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET classics ben en azından şanslıyım. TTNET paketim 24 ama 22 dwnld 6 upld alıyorum. Müşteri temsilcisini falan ara tüketici haklarına şikayet ederim de tehdit et. Maalesef tek çözüm bu.

Belli bir hız kaybı olabilir fakat sizinki anormal derecede fazla 8MB internet hızınında altında alıp 16MB parası ödüyorsunuz.
Bende 16MB kullanırken 14-15 MB bır hız alıyordum 24MB geçtiğimde 22, 90 MB hız alıyorum.Peşini bırakmayın.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Söylemeyi unuttum bilgisayar açıkken internet gitmiyor ne hikmetse? Neyse splitterim yok, modem telefonum yok. Almalı mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı