TTNET düşük upload hızı

staufen

Kilopat
Daha fazla  
Upload hızım senelerdir resimde gözüktüğü şekilde. Hiç anlamıyorum bu internet işlerinden, bunu hangi tarifeye geçip yükselteceğimi ya da modemimle mi alakalı olduğunu. Benden çok daha düşük bir fiyat veren arkadaşlarım bile benden çok daha iyi bir internet hizmeti alıyor. Bu resimde gördüğünüz değerlere sabit telefon hattıyla birlikte 85-90 TL arası bir fiyat veriyorum ve hangi tarifeye geçmem gerektiğini, modemimde mi sorun olduğunu bilmiyorum? Çünkü ben daha iyi bir tarifeye geçmek istediğimde fiyatı çok daha yükseğe çekiyorlar.

Dosya Ekleri

• 21.jpg
    21.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 73
Upload hızım senelerdir resimde gözüktüğü şekilde. Hiç anlamıyorum bu internet işlerinden, bunu hangi tarifeye geçip yükselteceğimi ya da modemimle mi alakalı olduğunu. Benden çok daha düşük bir fiyat veren arkadaşlarım bile benden çok daha iyi bir internet hizmeti alıyor. Bu resimde gördüğünüz değerlere sabit telefon hattıyla birlikte 85-90 TL arası bir fiyat veriyorum ve hangi tarifeye geçmem gerektiğini, modemimde mi sorun olduğunu bilmiyorum? Çünkü ben daha iyi bir tarifeye geçmek istediğimde fiyatı çok daha yükseğe çekiyorlar.

VDSL2 kullanman gerek. ADSL'de Max 1 destekliyor zaten altyapılar. VDSL2'e geçersen en düşük şu an 6 Mbps upload alırsın.

VDSL2 altyapım var 8 upload 90 download alıyorum. Bundan önce aynı TürkNet paketi kullanmama rağmen 10 Mbps download anca alıyordum. Altyapınızın desteklemediğini düşünüyorum ama verilen siteden bir bakın yine de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı