TTNET fiber düşük hız veriyor

Cyborg626

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 1-2 saat önce TTNET 500 Mbps hız yükseltmesi yaptım. Şu an 75-330 arası gidip geliyor. Modemi resetledim ve şu an tam dibindeyim. Müşteri hizmetlerini aradım 500e kadar dedik 500 demedik bekleneni alıyorsunuz minimalinde bir şey söylediler :D zaman geçince düzelir mi? Ne yapmalıyım?

Merhaba. 1-2 saat önce TTNET 500 Mbps hız yükseltmesi yaptım. Şu an 75-330 arası gidip geliyor. Modemi resetledim ve şu an tam dibindeyim. Müşteri hizmetlerini aradım 500e kadar dedik 500 demedik bekleneni alıyorsunuz minimalinde bir şey söylediler :D zaman geçince düzelir mi? Ne yapmalıyım?
Modeminiz yetersiz gelebiliyor olabilir. Fiber dediğimizde 500 mbps ye kadar diye birşey olmaz tam hız verilir basbaya yalan atmışlar.

Kablolu olarak dener misin?

Hiz testini kablolu mu yapiyorsunuz Wi-Fi uzerinden mi?

Bir de hiz testi yaptiginiz saate gore yogunluk olabilir. Aksam saatleri hiz duser genelde, siz 48 saat bekleyin duzelmezse tekrardan arayip yeni bir Wi-Fi 6 modem istediginizi şu an elinizde olan modemin yeterli gelmedigini soyleyin gelip ücretsiz bir sekilde yeniliyorlar.

Modeminiz yetersiz gelebiliyor olabilir. Fiber dediğimizde 500 Mbps'ye kadar diye bir şey olmaz tam hız verilir basbaya yalan atmışlar.

Modem fiber modemi altyapıyla beraber verdiler. 5GHz'de minimum 600 Mbps yazıyordu kutusunda. 5 GHz'yle bağlıyım. Bu arada kabloyla bağlayınca Max 150 oluyor daha kötü.

Modem de Wi-Fi 6 bu arada.

Modem fiber modemi altyapıyla beraber verdiler. 5GHz'de minimum 600 Mbps yazıyordu kutusunda. 5 GHz'yle bağlıyım. Bu arada kabloyla bağlayınca Max 150 oluyor daha kötü.

Modem de Wi-Fi 6 bu arada.
Hocam arayın söyleyin hızımı vermezseniz koşulsuz fesih ederim taahhüt ettiğiniz hızı vermiyorsunuz diye. Vermemeye devam ederlerse BTK ya ve Tüketici Heyetine şikayet gönder. Hemen arayıp özür dilerler. Eyvallahınız olmasın bu tip davranışlara.

Hocam arayın söyleyin hızımı vermezseniz koşulsuz fesih ederim taahhüt ettiğiniz hızı vermiyorsunuz diye. Vermemeye devam ederlerse BTK'ya ve Tüketici Heyetine şikayet gönder. Hemen arayıp özür dilerler. Eyvallahınız olmasın bu tip davranışlara.

Sanırım uğraşamayacağım :( Zaten 140 gün var taahhüdün bitmesine caymamak için buradan devam ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı