TTNet Fiber Kutusu Olup Hız Olmaması

XienoN

Megapat
Makaleler
1
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Muhasebeci
Merhaba arkadaşlar. 4 ay önce Edirne'ye taşındım önceki oturduğum şehirde internetim mükemmeldi 24Mb hız vardı, nakil işlemi için aradım boş port yok dendi daha sonra zorla 16Mblık 50 GB kotası olan pakete geçirildim. Buraya kadar tamam yapacak bir şey yok, ayın ilk günü geldi baktım hız hep aynı 3 MB aradım modemi kapatıp açtılar düzeldi mi diye soruyor. Tabi ki düzelmedi ne beklersin TTnet! Daha sonraki günlerde elit hizmet diye tutturdular ona da tamam dedik para avcılarına yine tamam 6 kere randevu aldım hepsini kapatıyorlarmış. Nedenini onlar da bilmiyorlarmış, yüz yüze görüşün dediler. Ona da tamam gittim görüşmeye mahallede sorun varmış herkesin hızı aynıymış yalan! Sorgulama yaptığım zaman Ultranet olarak çıkıyor ama binanın bodrum katında ilginç bir şekilde fiber kutusu var ve bundan yararlanamıyoruz. Türk Telekom'daki arkadaş biz yapmıyoruz dedi elit hizmet yapmıyormuş bu işi yapamıyoruz demiyorlar, kablo çekmeniz gerekiyor bu işten anlayan birini bulun yaptırın dedi. Nasıl bir yol izlemem lazım bu kabloyu kendim çekebilir miyim?

Binadaki kutu bu fiber kutusu ama korkuluk olarak kullanılıyor sanırım.

1385049145_fiber_big.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı