TTNET gece 2 ile sabah 8 arası kota geçerli oluyor mu?

Penthos Music

Centipat
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
931
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gece 2 ile sabah 8 arası bir kota yememe olayı varmış, doğru mu? Ben 30GB'lik bir indirme yapacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
02:00 ile 08:00 arasında yapılan kullanımlar AKN’ye dahil edilmeyecektir. Aynı zamanda AKN’nin %100 aşması durumunda bu saatler arasında hız düşümünden etkilenilmemektedir.

Sizin internetiniz kotalı mı kotasız mı?
Paket ismi nedir?
 

Kusura bakmayın yukarıda yanlış bilgi vermişim, tekrar bilgimi kontrol ettiğim zaman yanlış olduğunu anladım.

*Abone, seçtiği paketin ücretlendirme tablosunda yer alan Bağlantı Hızı'na kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. 24 Mbps’ye kadar, 35 Mbps’ye kadar, 50 Mbps’ye kadar, 100 Mbps’ye kadar hızlarda 200GB paketlerinin ay içerisindeki veri kullanımı (download), paket kapsamında sağlanan aylık kullanım miktarına ulaştığında, internet hizmeti ay sonuna kadar durdurulur. Herhangi bir aşım bedeli uygulanmaz. Takip edilen aya girildiğinde internet hizmetinden mevcut bağlantı hızlarında yararlanmaya devam edilebilir. Bu paketlerin tercih edilmesi durumunda ay içinde aylık kullanım miktarına (download) ulaşıldıktan sonra mevcut bağlantı hızıyla internet hizmeti almaya devam edebilmek için ek paketler satın alınabilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı