abuboy
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle bu youtube adresi sorunumu videoya çektim yükledim onun linki belki yazarak anlatamazsam sorunumu izleyerek anlayabilesiniz diye.
Sorunum şu ve belki sebebini bilen bir teknik servis elemanı, bilişimci falan birisi vardır umudundayım.
50 Mbps TTNET hiper net kullanıcıyım. Evim santrale 30 metre, caddenin hat dağıtım kutusuna yapışık durumda. Burdan(Hatay) İstanbul'a pingim 60-65, Adana'ya 10-12 ms civarında. Hat kalitesi bayağı yüksek, donwload 100 upload 50 Mbps destekliyor videoda göreceksiniz. Fakat benim bu hızı batasıca netim 16 Mbps download 1 Mbps uploada sabitlendi kıpırdamıyor. TTNET çözüm bulamadı, Zyxel modedim onlar çözüm bulamadı.(modem güncellendi) Hat değerlerimde videoda gözükecektir mükemmel durumda. 50 Mbps'yi alıyor gorunuyorum ama 16 Mbps sabitlendi. Hat değerleri normal göründüğü için adı batasıca TTNET'te bir işlem yapmıyor.
Sonradan aklıma geldi hızım 40 tan 45 mbpsden başlıyor sonra düşüyor. Paket loss yok test edildi modemden.
Farklı PC'lerde, hem kablo hem Wifi olarak test edildi aynı. Delirmemek elde değil.
İnşallah birilerinin başına gelmiştir, birileri yardımcı olabilir.
Birde resim yükleyeyim farklı zamanlarda yapılmış 4 farklı TTNET hız testi görüntüsünü atayım.
Son düzenleyen: Moderatör: