TTNET HİPERNET 24 MBPS nasıldır?

Peki hat degerlerim nasıl güzelmi ?

Modeminizi değiştirmeniz gerek. Hattınız sorunsuz. VDSL destekli modem şart.
Hat degerlerim güzelmi yani ilerde 50Mbps li pakete geçmeyi düşünüyorum olmazsa 24Mbps'de hızım nasıl olur 24Mbps'de akk yi arttırrım Türk Telekomla konuşup.

@Recep Baltaş Abi konuya bir göz atarmısın, hat değerlerim filan iyimi birde Türk Telekom a gitsem modem ala bilirmiyim direk ?

Peki hat degerlerim nasıl güzelmi ?

Hat degerlerim güzelmi yani ilerde 50Mbps li pakete geçmeyi düşünüyorum olmazsa 24Mbps'de hızım nasıl olur 24Mbps'de akk yi arttırrım Türk Telekomla konuşup.

@Recep Baltaş Abi konuya bir göz atarmısın, hat değerlerim filan iyimi birde Türk Telekom a gitsem modem ala bilirmiyim direk ?

Hat değerleriniz güzel diye kaç defa söyleyeceğim ? 50 MBps de alırsınız evet, arayıp sorabilirsiniz, hattım kaç MBps desteskliyor diye. İkinci sorunuz ise hayır, TT ile konuşup arttıramazsınız.

Bugün aradım paket aktifleştirme ve modem için bana israrla modeminiz uyunlu diyorlar, bu pazar Türk Telekom ofisine gidip modem alacam ücretsiz, VDSL modem hemen verirlermi birde telefonda sordum bana şu anda 24Mbps alırsın diyor ancak acaba şu anki modemimden dolayımı öyle dedi.

Bugün aradım paket aktifleştirme ve modem için bana israrla modeminiz uyunlu diyorlar, bu pazar Türk Telekom ofisine gidip modem alacam ücretsiz, VDSL modem hemen verirlermi birde telefonda sordum bana şu anda 24Mbps alırsın diyor ancak acaba şu anki modemimden dolayımı öyle dedi.

Hipernet alacaksınız, yanlış mıyım ? Modeminiz uyumlu falan değil, değişik onlar aldırmayın onları. Ofise gidin siz.

Hipernet alacaksınız, yanlış mıyım ? Modeminiz uyumlu falan değil, değişik onlar aldırmayın onları. Ofise gidin siz.
Çoktan aldım Hiperne aktivasyon bekliyorum. Bugün 7'Nci gün oldu.
Ekran Alıntısı.PNG

Benim 8mbps internetim var. Hayatım boyunca 4mbps'yi görmedim. Alt yapı yüzünden diye tahmin ediyorum.
Bulundugun yerdeki altyapıdan kesinlikle benim şu anda Hiper paketim onaylanmadı eski paketteyim şu an 8Mbps 50GB A.K.K hızım speedtest'den test ettim şu an Ping 1 Hız 7.09Mbps Download 0.63 Upload A.K.K aştıgım halde bile hızım 4.50 ile 5.30 arası oluyor 3'e hiç düşmedim :D

Test tim Speedtest.net by Ookla - My Results
SS ben memnunum.
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı