TTNET Hipernet düşük Upload hızı

FinalPoint

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar herkese. TTNET Hipernet 50 Down/2 Up'lık 200 GB AKK'lı paketi kullanıyorum. Fakat hattıma tanımlanan değerler şöyle:

1g7bjG.jpg

Aldığım hız ise şöyle:

6476630292.png

Görüldüğü gibi Upload hızı 4 MBPS olarak tanımlanıyor fakat yaklaşık 2 Upload alıyorum. TTNET'i aradığımda bizden çıkan Upload hızı 4 gözüküyor teknik bir sorun yok, modemde veya kablo tesisatında sorun olabilir dedi. Ayrıca forumda da araştırdığımda Hipernet kullananların Upload hızlarında böyle değişiklikler olabildiğini gördüm. Sizce Upload hızını 4 alabilmem için kablo tesisatını mı yenilemem gerekiyor?

Ek olarak şu arkadaşın açtığı konu sanki benim sorunumun aynısı: Hipernet VDSL Hat Değerleri

Son düzenleyen: Moderatör:
modeminizle ya da kablolarınızla bir bağlantısı yok bence. (yine de 29db zayıflama çok, ileride sıkıntı yaşamamak için kablo değişimi çok iyi olur), ben de turknet kullanıyorum, modemde 76/4 tanımlı ama şu anda 12/1.97 alıyorum, yazılımsal düşürme yapıyorlar, çünkü altyapıya yatırım yapmak yerine toptan düşürüm yapıp yer açmaya çalışıyorlar, muhtemelen 3-4 saat sonra hattım 65/2 mbps olacak mesela..
(upload lar superonline dışında hepsinde altyapıda 2 mbps ye sınırlı, geçen varsa özel istekle yapabiliyor, ben beceremedim.)
bu arada bu forumda 2. mesajım :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı