TTnet hız sorunu - 8 mbit hız ile 250-300 KB

• Konuyu başlatan xxbaxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 7.181
X

xxbaxx

Ziyaretçi
Merhaba iyi günler, TTnet alo Paket değişikliği yaptım 16 mbit hızım vardı. 1 mbit ile indiriyordum. Bugün hız testi yaptım 8 mbit hız ile 250-300 KB arası indiriyorum. Neden böyle ya? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığın şehir benim yaşadığım şehir gibi küçük bir yer ise bu durum normal yani 16 mbit ile bile sizin şehrinize en fazla 2-3 mbit geliyordur diye tahmin ediyorum. Kısacası yaşadığınız şehre bağlı olarak normal bir durum denilebilir çünkü şehrinizdeki altyapı çok güçlü değildir.

Muhtemelen altyapıdan kaynaklanıyor. Çünkü apartmanın girişinden evinize gelene kadar bile hız kayıpları yaşanabiliyor. Yaşadığınız şehire bağlı olarak altyapı problemleri de olabilir.

Seed yoktur öyle yavaş indiriyorsundur 8mbit hiz aliyorsan 800kbs indirmen lazim :D Mantik hatasi benim oturduğum ev senden daha kötüdür ama 20mbt net bir şekilde aliyorum altyapiyi bilmem ama bence öyle seed yoktur :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet oluyor. Hızı hissedebiliyorum. Önceden Ege Bölgesinde 4 küçük şehirde daha kalmıştım hızlarını da biliyorum hissediyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı