TTNET ile GeForce NOW'da Ping Yükselişi

Belki Ankara'da bulunan bağlantılarda yoğunluk olabilir birkaç saat sonra tekrar dene derim. Eğer Online bir oyunuyorsan 60 ping çok hissedilmez diye düşünüyorum. (Geforce Now Avrupa sunucusunu kullanan ben R6 oynuyorum o pingle :D)
Aslında baya fark ediliyor :D Özellikle R6 gibi anlık hareketler isteyen oyunlarda adamı görüp vurana kadar adam seni vuruyor ping farkından. Bu arada bu ilk defa bugün oluyor önceden hiç olmamıştı.
 
Aslında bayağı fark ediliyor :D özellikle R6 gibi anlık hareketler isteyen oyunlarda adamı görüp vurana kadar adam seni vuruyor ping farkından. Bu arada bu ilk defa bugün oluyor önceden hiç olmamıştı.

Büyük ihtimal ile dediğim gibi hatlarda bir yoğunluk olmuştur son yaptığın hız testinde pingin 15 olarak görünüyor. Şimdiden iyi oyunlar sana (ben de 60 pingle devam...)
 
Büyük ihtimal ile dediğim gibi hatlarda bir yoğunluk olmuştur son yaptığın hız testinde pingin 15 olarak görünüyor. Şimdiden iyi oyunlar sana (ben de 60 pingle devam...)
TR sunucularında oynamayı tavsiye ederim. Aradaki fark gerçekten çok büyük. Fiyatı açıklandığında uygun olursa kesinlikle satın alacağım. Kendi PC'm ile 30 fps zar zor alıyorum 1024x768 çözünürlükte ve adamı görmek çok zor (her şey bulanık). Ama GFN ile oynarken müthiş oluyor.
 
TR sunucularında oynamayı tavsiye ederim. Aradaki fark gerçekten çok büyük. Fiyatı açıklandığında uygun olursa kesinlikle satın alacağım. Kendi PC'm ile 30 FPS zar zor alıyorum 1024x768 çözünürlükte ve adamı görmek çok zor (her şey bulanık). Ama GFN ile oynarken müthiş oluyor.

Şahsen altımdaki bilgisayara indirdim 15 FPS zor aldım. TR için kod bulamadım ondan dolayı yurtdışında Free takılmak zorunda kaldım 1 aylık da satmıyorlar ki alalım 6 ay satıyorlar onu da alamıyoruz doğal olarak. Artıdan toplama kasamda en düşük ayarlarda sabit 60FPS oynayabiliyorum Ryzen 3 3200G ile.
 

Geri
Yukarı