TTNET İnternet Yavaşlama Sorunu

Freddy1430

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Ttnet'in 16 megabitlik paketini kullanıyorum. İnternetimde 2 aydır garip bir şekilde yavaşlama var. İnternette 360p üstü video izleyemiyorum. Steam ve Psn'de indirme başlattığım an gayet güzel 1.4-1.5 mb arası indirme yapıyor fakat 1-2 dakika geçtikten bu indirmeler bir anda sıfır bayta düşüyor, sonrasında ise maksimum 200 kb oluyor. Hız testi yaptıgım zaman 14- 15 megabit gösteriyor. Ttneti aradım sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını söylediler. Modemde yazılım güncellemesi yaptım ve sorun çözülmedi. Sorunun sebebi nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğüm ve duyduğum kadarıyla ne sorun çıkarsa çıksın "bizden kaynaklanmıyor" diye cevaplıyorlar. Ttnetin tipik cevabı haline geldi bu hatta. Resmen insanları kandırıyorlar.

Kabloyla bağlandığım zaman da aynı problem devam ediyor. Hat değerleri de şunlar galiba

Dosya Ekleri

• 111.PNG
    111.PNG
    9,7 KB · Görüntüleme: 245
Modemin güncel yazılımı varsa güncelleyin veya fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar deneyin. Eğer bunlar olmadı ise servis sağlayıcınız ile görüşmeniz gerekmektedir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı