TTNET müşteri hizmetleri altyapı yok diyor

371182

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, taşındıktan sonra nakil işlemi için talep oluşturdular sonra altyapı yok dediler. Birincisi alt komşumuz TTNET kullanıyor servise git gel git gel yardımcı olan yok ve abonelik 3 aydır askıda, fatura ödemiyorum zaten aktif değil yani, asıl sorun bilmiyordum sonradan öğrendim bu saçmalığı, çoğu internet sağlayıcılar Telekom'un altyapısını kullanıyorlarmış ben TTNET kaç kere aradım dedim ki servisinizden biriyle görüştüm sizden önce oturan kişiler taşındıktan sonra portları için nakil işlemi yapmadılarsa port dolu olabilir o yüzden altyapı yok diyorlar, olabilir dedim müşteri hizmetleri hiç yardımcı olmadı. Mağduruz dedim 3 aydır internet kullanamıyoruz dedim doğrudur port dolu olabilir dediler, sonra 180 gün beklemeniz lazım dediler, 180 günün sonunda kesin bir sonuç çıkar mı dedim hayır dedi, dalga geçiyorlar resmen maalesef ki bu çoğu internet sağlayıcılarını aradım altyapı sorgulatmak için hepsi de ya port dolu dediler ya da altyapı yok dediler, hepsi de Telekom'la aynı altyapıyı kullanıyoruz Telekom'dan port kontrolü yaptırın dediler ama Telekom dalga geçiyor sinir bozucu bir şey. Bir de onların yüzünden başka bir internet sağlayıcı bile kullanamıyorum ve gelip kontrol etmiyorlar, kaç kere söyledim ekip gönderemeyiz böyle bir şey için dediler, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve internet kullanamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı