TTNet Packet Loss Olması

TinSoldier

Hectopat
Daha fazla  
1 haftadır bu sorundan dolayı kafayı yiyeceğim Speed test'de hiçbir sıkıntı yok hızım aynı fakat Packet Loss oluyor, 2 gün önce TTNet'i aradım hat kontrolü istedim, 2 gün sonra arayıp gelip hat kontrolü yaptıklarını söylediler ve sorunun hattan dolayı olmadığını belirttiler fakat yine düzelmedi yapabileceğim hiçbir şey yok mu? TTNet'i arayıp söyleyebileceğim bir şey önerebilir misiniz? Her hangi bir çözüm.
Screenshot_3.png
Screenshot_7d.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1 haftadır bu sorundan dolayı kafayı yiyeceğim Speed test'de hiçbir sıkıntı yok hızım aynı fakat Packet Loss oluyor, 2 gün önce TTNet'i aradım hat kontrolü istedim, 2 gün sonra arayıp gelip hat kontrolü yaptıklarını söylediler ve sorunun hattan dolayı olmadığını belirttiler fakat yine düzelmedi yapabileceğim hiçbir şey yok mu? TTNet'i arayıp söyleyebileceğim bir şey önerebilir misiniz? Her hangi bir çözüm.
Eki Görüntüle 319714Eki Görüntüle 319715
Hangi modemi kullaniyorsun? Bende ZyXEL VMG3312 B10B var ve loss sorunu yaşiyorum.

Şu an Discord'da konuşamıyorum bile, sesler kesiliyor ama Twitch'te 1080p60fps yayın izleyebiliyorum.

Hangi modemi kullaniyorsun? Bende ZyXEL VMG3312 B10B var ve loss sorunu yaşiyorum.
Benim modem markamda aynısı b10b
TT altyapsında ne yapıyor merak ettim, bende aynı sorunla karşılaştım, 0 kurulum yapınca düzeldi.
0 kurulum derken? Modemi tekrar 0'dan kurmayı mı kastettiniz? Biraz açar mısınız konuyu?

Benim modem markamda aynısı b10b

0 kurulum derken? Modemi tekrar 0'dan kurmayı mı kastettiniz? Biraz açar mısınız konuyu?
Acaba verilen modem mi dandik. Sorunu modemden dolayı da yaşıyor olabiliriz. Çünkü ben SuperOnline kullanırken loss sorunu yoktu. Gerçi kablo eski olduğu için hız arttığı zaman yetersizde kalıyor olabilir, denemek lazım.

Acaba verilen modem mi dandik. Sorunu modemden dolayı da yaşıyor olabiliriz. Çünkü ben SuperOnline kullanırken loss sorunu yoktu. Gerçi kablo eski olduğu için hız arttığı zaman yetersizde kalıyor olabilir, denemek lazım.
Modemi yaklaşık 1 yıldır 1,5 yıldır kullanıyorum. Sorun son 1 haftadır olmaya başladı ve hala düzeltemedim
Dostum bir çözüm bulabildin mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı