TTNET Ping Problemi

Makaleler
4
Daha fazla  
Şu interneti aldığımdan beri 1 günümü pingsiz geçirmedim, pingim normalde iyi güzel, CS'de 50 civarında fakat 5 dakika sonra internet neredeyse tamamen gidiyor 900 pinge kadar çıkıyor. Ardından bir 10 saniye sonra düzeliyor. Nedir bu nasıl düzelir? (Tabi düzelirse...)

Bir çok sorunu olabilir ; TTNET alt yapı sorunu ( Müşteri hizmetlerinden öğrenilebilir ) , kablo yada modem problemi ( değiştirme imkanı varsa test edilebilir). Bunların dışında diğer bir problem bilgisayardaki bir virüs olabilir.

TTNET ve SUPERONLİNE için de geçerli olmak üzere bazı yayıncılar interneti normalken 46 ping alıyor ancak gitti mi bir daha da gelmiyor illa servisi arattırıyorlar. Bazı kişiler de hiç bir sorun yaşamadığını ifade ediyor. İnternet altyapısıyla alakalıdır muhtemelen.

Superonline Fiber altyapı kullanıcısıyım, belirttiğin olay başıma geliyor nadiren fakat Wireless üzerinde isem oluyor. Masaüstü bilgisayarımı bazen wireless adaptörü üzerinden bağlıyorum nedense 50-70 arasında iken bir anda 120-140 civarına fırlıyor. Kablolu bağlanınca bir sorun yaşamıyorum... Notebook' umda ise böyle bir sorun hiç yaşanmıyor anlayamadım ben. Altyapı sorunu olabilir fakat TTNET' in altyapı sorunları bitmez... :) Evde farklı modem varsa test edebilir, birisinden ödünç alıp deneyebilirsin, ara kabloyu da test edebilirsin fakat onluk birşey olacağını sanmıyorum. Wireless üzerinden oynamayı da dene bence. Birde üst komşum ile CS:GO oynadığımızda onun 50 pingi olurken benim 70-80 olabiliyor anlam da veremiyorum ona...

Wifi ile genelde ping sorunları olabiliyor. En basiti bir kişi telefon ile ağa bile bağlansa hemen hissediyorsun. Kablo ve modem testlerini hallettikten sonra yapabiliyorsan güzel bir format ve kablolu bağlantı deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı