TTNeT rezaleti

Antivirüs yazılımlarının güncellemeleri böyle bir etki yapmaz. NOD32 iyi bir çözüm değil sadece orijinal Norton ya da Kaspersky kullanmayı düşünmenizi tavsiye ederim. Sorunumuza dönecek olursak sadece bu ay değil önceki aylarda da yüksek değerlerle karşılaşmışsınız. Yanlış hesaplama ihtimali bana biraz uzak geliyor ama isterseniz bu konudaki durumunuzu ileterek varsa kontrol ettirin.

NOD32'nin içinde internet kullanımını gösteren bir kısım var mı ? Yoksa şimdiden başlayarak şu programı kurup bilgisayarınızı takip edin : http://download1us.softpedia.com/dl...9bcbe/100213679/software/network/netguard.exe

Programı yüklerken yüklemek istediği toolbar ve benzeri yazılımları kurmamaya dikkat edin. Bu programı kullanarak bilgisayarınızın ne kadar internet kullandığını, en çok hangi programların internet kullandığını izleyebilirsiniz.

Antivirüs yazılımlarının güncellemeleri böyle bir etki yapmaz. NOD32 iyi bir çözüm değil sadece orijinal Norton ya da Kaspersky kullanmayı düşünmenizi tavsiye ederim. Sorunumuza dönecek olursak sadece bu ay değil önceki aylarda da yüksek değerlerle karşılaşmışsınız. Yanlış hesaplama ihtimali bana biraz uzak geliyor ama isterseniz bu konudaki durumunuzu ileterek varsa kontrol ettirin.

NOD32'nin içinde internet kullanımını gösteren bir kısım var mı ? Yoksa şimdiden başlayarak şu programı kurup bilgisayarınızı takip edin : http://download1us.softpedia.com/dl...9bcbe/100213679/software/network/netguard.exe

Programı yüklerken yüklemek istediği toolbar ve benzeri yazılımları kurmamaya dikkat edin. Bu programı kullanarak bilgisayarınızın ne kadar internet kullandığını, en çok hangi programların internet kullandığını izleyebilirsiniz.

Verdiğiniz cevaplar ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Programı deneyip sorunu bulmaya çalışacağım. Tekrar teşekkürler.

Verdiğiniz cevaplar ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Programı deneyip sorunu bulmaya çalışacağım. Tekrar teşekkürler.

Bence sorunun ay başında başladı. 31 mayıs 2014 gece 23:59 modemi kapatıp açtınız mı ?

Kapatıp açmadıysanız sorununuz geçen ayki kotanız bu aya devir etmiş. Yani 85 gb kullanılmış varsayarsak atıyorum tabi 40gb bu aya devir etmiş olabilir. 1080p video izledim diyorsunuz akn 50 gb diyorsunuz. 10gb böyle doldurduğunuzu söylesek kotanız dolmuş olur. Lakin yine 77gb etmedi fark ettiğiniz gibi lakin daha fazlada devir ettirmiş olabilirler. Onu ttnet bilir ama söylemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Torrent programı vb. programlar kullanıyor musun ?

Edit : Wireless Network Watcher kullanarak modeme bağlı cihazları görebilirsin.

Dostum Torrent'i belki ayda bir defa en fazla iki defa kullanırım. Oyun vs. indirmiyorum. Sadece aşırı gerekli olursa kullanıyorum. Verdiğin programı indirdim şu anlık benden başka kullanan gözükmüyor sanırsam.

bence sorunun ay başında başladı 31 mayıs 2014 gece 23:59 modemi kapatıp açtınız mı ?

kapatıp açmadıysanız sorununuz geçen ayki kotanız bu aya devir etmiş yani 85 gb kullanılmış varsayarsak atıyorum tabi 40gb bu aya devir etmiş olabilir 1080p video izledim diyorsunuz akn 50 gb diyosunuz 10gb böyle doldurduğunuzu söylesek kotanız dolmuş olur lakin yine 77gb etmedi fark ettiğiniz gibi lakin daha fazlada devir ettirmiş olabilirler onu ttnet bilir ama söylemez

O gece modeme dokunmadım. Dediğiniz gibi devretmiş olması benimde aklımdan geçti ancak ihtimal vermemiştim. Hesap yapında devretmiş gibi falan bir rakam meydana çıkıyor. Bunu yarın şikâyete gittiğimde özellikle belirteceğim.

Cevaplarınız için teşekkürler...

İndirdiğin torrentleri torrent programından siliyor musun ? Çünkü silmezsen seedlemiş oluyorsun.
O programı bende indirdim kullanıyorum :) . Gayet kullanışlı ve güzel program.

İndirdiğim dosyaları tabi ki siliyorum. Ancak zaten programı kendi elimle açmaya ayarladım. Windows açılınca kendisi de açılmıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı