Tüm evrak işlemleri tamam, şu an TurkNet abonesi olduğum firma ile görüşüp geçiş işlemlerini onaylayacak. Yarın sabah saat 10 gibi 48 saat tamamlanacak. Bana en son verilen bilgide 48 saat içinde abonelik aktif olacağı söylendi. Ve TurkNet online işlemler kısmında da bu yazıyor

Bekliyorum en geç yarın sabah 10 da bitecek.
Güncelleme!
@Çağrı SANSAR
Bu sabah internetim aktif oldu. Çalıştığımdan dolayı şimdi kontrol edebildim. Modem arayüzünden 79Mbps download, 8Mpbs upload tanımlanmış durumda. Hattım 122Mbps destekliyor, kendilerine bu konuda ekran görüntüsünü az önce attım. Büyük ihtimal 100Mpbs download hız tanımlayacaklar. İlk yaptığım test tabii ki ping ve en önemlisi Tracert testi oldu. Daha önce TTNET beni önce ki mesajlarımda dediğim gibi Erzurum (350KM daha doğu) il'ine aktarıyordu, ve örnek Valve sunucularına gidene kadar 13. hop ile kavuşuyordum. Şu an 8. hop noktası Valve sunucusu

Üstelik ilk çıkış noktam direkt İstanbul. Ayrıca TTNET Erzurum çıkış noktası olan bir sunucu da her zaman paket kaybı oluyordu. TurkNet'den bir daha vazgeçmem. 100Mbps download, 8Mbps upload 99 TL üstelik ping konusu daha iyi, taahhüt yok. TTNET ise rezalet hizmet anlayışı, müşteri temsilcileri olsun, düşük download ve upload hızı. 35/6Mbps'e 90 TL para veriyordum.
Eki Görüntüle 1301365Eki Görüntüle 1301366
Bir şey daha, TTNET Valorant İstabul ya da Almanya sunucularında oynadığım zaman, hatta poligan da bile sağ üst kısımda sürekli ağ bağlantı sorunu bildirimi duruyordu. Oyunu 10 dakka oynuyorsam 8 dakka boyunca o yazı orada görünüyordu. Az önce Valorant DM girdim, ping değerim eskiden olduğu gibi İstanbul için 30-35 arası yine, ama o sorun yok, üstelik mermilerim daha iyi gidiyor.