TTNET Sözleşme İptali

Akyol.x

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 01.06.2017 TTNET Yazlık internet sözleşmesi online başvuru yaparak aldım. Bir hanımefendi ile telefonda görüşerek hallettim. 08.06.2017 (önümüzdeki hafta) bağlayacaklarını söylediler. Sorun şu ki öğrenci evine alıyoruz ve 02.06.2017 tarihinde belli oldu ki taşınmak zorundayız sorunlar çıktı, ben şu an sözleşmemi iptal edebilir miyim ? Edersem ücretler ödemek zorunda kalacak mıyım ? 14 gün içinde cayma bedeli gibi haklarım var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal şartlarda cayma bedeli indirim uygulanan ay üzerinden yansıtılır. Yani aldığınız paket normalde 100 TL olduğunu düşünün. Bunu taahhüt ile 50 TL ye alıyorsanız, 2 ay kullanmanız halinde 100 TL ödeme yapmanız istenir cayma bedeli olarak. Tabi siz hiç kullanmadığınız için bu bedeli ödememeniz lazım. Yine de TTNET in sözleşme detaylarına bakmak lazım. Orada sabit bir bedel olabilir. Genelde kurulum ücreti gibi şeyler de eklenir bu cayma bedeline. Henüz internet bağlantınız yapılmadığı için bu bedelleri de ödememe şansınız var. Yine de siz bu konuya hakim birileri ile görüşün derim. Bayi- Müşteri hizmetleri gibi kanallar aracılığıyla sorununuza çözüm aramanız daha iyi olacaktır.

Eğerki daha kurulum yapılmadıysa başvuru aşamasındayken iptal edebilirsin şuanda kurulum yapıldığı ve hizmet almaya başladığın gün taahütün başlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı