TTNET sözleşmedeki hızı vermiyor

Merakımdan soruyorum. Her sözleşmede 16Mbps'ye kadar verilebilir ifadesi varsa. Nasıl 16Mbps üstü paketleri var TT'nin?
Hocam daga mı geçiyorsunuz ? her sözleşmede kişinin aldığı pakete göre düzenleme yapılıyor. 35mbps aldıysan 35 yazar. anlamanız için tüm hız paketlerini yazmak mı gerekiyor :D

Merakımdan soruyorum. Her sözleşmede 16Mbps'ye kadar verilebilir ifadesi varsa. Nasıl 16Mbps üstü paketleri var TT'nin?

35'e kadar, 50'ye kadar gibi ifadeler ile satılıyor o paketler. Hepsinde 16 yazmıyor. "E kadar" kısmı hepsinde var.

16 Mbps değil diğer ibareler standarttır.
Hız olayı senin seçtiğin pakete göre el ile yazılır.

Sözleşmede şöyle yazar... Ya kadar mevcut altyapınız fiziki durumuna göre en yüksek hız verilecektir.

Hocam daga mı geçiyorsunuz? Her sözleşmede kişinin aldığı pakete göre düzenleme yapılıyor. 35Mbps aldıysan 35 yazar. Anlamanız için tüm hız paketlerini yazmak mı gerekiyor :D.

Hocam anlamıyor musunuz? Her pakette 16Mbps yazar dediniz. Ben de belki arkadaşın paketi 50Mbps dedim. Arkadaş 16Mbps'lik paketi kullanıyorum dememiş ki. Vaad edilen hızı alamıyorum demiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı