TTNET sözleşmedeki hızı vermiyor

Altyapınız var saha dolabı size yakın bir mesafede bundan yana sıkıntımız yok.
20 paketi kullandığınızı söylemişsiniz yani VDSL kullanıyorsunuz ve 19 dahi almanız gerekir çünkü altyapı var upload dahi çok kötü.
Müşteri hizmetlerinin yorumu ne oldu?
Aradığınızı yazmışsınız.
Biz hızı veriyoruz kardeşim siz alamıyorsunuz diyorlar. Hayır ADSL kullanıyorum daha geçemedim VDSL'ye Telekom ekibi teşrif etmedi daha.

ADSL kullanıyorsanız 20 alamazsınızki zaten.
Verdiğim linkten altyapınızı ve modemin içinden hat değerini koyabilir misiniz?
Kusura bakmayın o siteye giremiyorum. Bir tane arkadaş başka siteyi göndermişti orayı atıyorum modem hat değerlerini de yükleyeceğim.

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-09_015928.png
    resim_2021-01-09_015928.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 44
Biz hızı veriyoruz kardeşim siz alamıyorsunuz diyorlar. Hayır ADSL kullanıyorum daha geçemedim VDSL'ye Telekom ekibi teşrif etmedi daha.
Hocam şöyle ADSL (kağıt üzerinde anneX modları hariç) 16 Mbps destekler.
Zaten 20 alabilmeniz için portun VDSL olması gerekli yani size gelen ADSL sinyaller bu paketi sağlayamaz ki.
Tabi her koşulda yine anormal hız testi ayrı bir konu.
Kusura bakmayın o siteye giremiyorum. Bir tane arkadaş başka siteyi göndermişti orayı atıyorum modem hat değerlerini de yükleyeceğim.
Arkadaşın dediği modem hat değerli hocam.
Bu yaptığımız sorgulama altyapınız kaç Mbps hız destekliyor?
Altyapınız var bundan yana sıkıntı yok.

Zaten 20 alabilmeniz için portun VDSL olması gerekli yani size gelen ADSL sinyaller bu paketi sağlayamaz ki.

ADSL kullanıyorsanız 20 alamazsınız

ADSL2 ile 24 Mbps aktarım yapılabiliyor. 16 sınırı - uzun süredir kullanılmayan - sıradan ADSL için geçerli.

Tabi her koşulda yine anormal hız testi ayrı bir konu.

Arkadaşın dediği modem hat değerli hocam.
Bu yaptığımız sorgulama altyapınız kaç Mbps hız destekliyor?
Altyapınız var bundan yana sıkıntı yok.
Galiba modem arayüzünde hat değerleri hangisi bulamadım. Ama anneX modu: anneX_A diye bir şey var. Pek anlamıyorum da modem arayüzlerinden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı