TTNET Sonrası hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim?

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Kablonet'e baktım ama 16'ya 2 hız için 80 TL fiyat biçmişler. Biraz fazla geldi açıkçası. Uzun zamandır Türknet'e geçmek vardı aklımda ama o kadar çok olumsuz yoruma rastladım ki şüpheyle bakıyorum artık. Türknet hakkında düşünceleriniz neler?

Taahhütlü bir iss asla tercih etme. Ben türknet tavsiye ederim. Hem altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyor. Hem taahhütsüz, beğenmezseniz iptal edersiniz. Hem de 1 ay bedava. Eğer karar verirseniz. Bana yazarsanız işlemlerde yardımcı olurum.
Bir ay ücretsiz kullanım için;
✓Davet kodu: UUE71TN49PMS
✓Başvuru linki: Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!

Merhaba. Bu sene Mayıs'ta taahhüt bitiyor Allah'a şükür. Biraz erken belki ama araştırmaya başlamak aklımda bir fikir oluşturmak istiyorum. Türknet, Millenicom, Vodafone, Netspeed gibi alternatifler var, bu firmalardan internet kullanan kişiler olumlu olumsuz yaşadıklarını anlatıp tavsiye verebilirse çok memnun olurum. Üstelik bazı firmalar cayma bedelinin belli bir kısmını ödüyorlar. Son 4 ay kala ne kadar cayma bedeli çıkarırlar karşıma bir fikrim yok. Bu konuda da bilgili olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Türknet tavsiye ederim. 5ping 35 down 3 up alıyorum. Memnunum benim kod ile başvuru yaparsan. 1 Ay bedava internet olur hemde mutlu olurum. "NYF17YQ71SYJ"
Türksat kullanıcısıyım gayet memnunum. 100 Mbps download 10 mbps upload paket kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Hangi paket link atar mısın. ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı