TTNET sürekli internet kopuyor

adyingwish

Femtopat
Katılım
27 Eylül 2020
Mesajlar
4
Selam arkadaşlar. 29 Ağustos'tan beri internetim de aşırı şekilde kopmalar meydana geliyor. 24 Eylül tarihinde TTNET'i arayıp 16. kez arıza kaydı oluşturduğumda 24 Eylül tarihinde tam 1 gün boyunca 396 kere internetimin gittiğini söylediler felç inmiş gibi bir şey oldum. Sürekli arıza kaydı oluşturmama rağmen sorunum bir türlü çözülmedi. Gün içerisinde sıklıkla kopma yaşıyorum ve saat akşam 21.00-21.30 sularında bu kopma yavaştan gidiyor ve 22-23.00 arasından sabah 08.00'a kadar kopma olmuyor. Amma velakin saat sabah 08.-09.00 olduğunda bu sorun tekrar ortaya çıkıyor. Sizce bunun sebebi nedir?
Denediklerim:
1. farklı 3 adet modem denedim.
2. kablolarda sorun vardır diye tekrar yeni bir kablo alıp denedim.
3. adaptöründe bir sorun mu var diyerekten onu da değiştirip yenisiyle denedim sorunuma çare bulamadım.
Ek'te internet değerlerini bırakacağım:

Adsız.png
 
Boşuna TTNET pişmanlıktır denmemiş. Babam da sorgu sualsiz Türk Telekom 2 yıllık sözleşmesini yenilemiş. Hava atmak için söylemiyorum, babam öğretmen (Bunun nasıl bir havası varsa). Sürekli canlı ders yapıyor ve bazen interneti kopuyor. Gerçekten zerre kadar haketmiyorlar bu parayı. Esnafa korona nedeniyle 24 Mbps interneti 10 TL'ye veriyorlar. Esnaf ne yapsın interneti? Bu ülkenin öğretmenleri öğrencileri yok mu? En çok interneti onlar hakediyor.
 
Arıza kaydı oluşturulduktan sonra teknik ekip gelmiyor mu veya size ulaşmıyor mu?
Geçenlerde 1 kere geldiler, evde yoktum kardeşime demişler sorunu çözdük iyi günler deyip gitmişler. ben de güvenemedim kardeşimi aradım dedim bilgisayarda ben gelene kadar internetin gittiğini say bi giderse dedim. 4 saat sonra eve geldim 52 kere gittiğini söyledi 1-2 dakikada bi gidiyordu
SNR değeri sağlıklı iç tesisatta sorun varsa kopma ondan kaynaklı da oluyor olabilir. Komşularında var mı sorun? Ankastreden dene bir de.
ttnet kullanıp, bu sorunu yaşayan mahallemde kimse yok hocam. ankastre nedir pek bilgim yok o kadar
Netspeed İnternet Altyapısı - Netspeed Bu sayfadan alabileceğin max. hızı öğren. Büyük bir ihtimalle hızın altyapıyı kaldırmıyor.
3 ay önce altyapım değişmiş aradılar beni. vdsl ile 58mbps alabilirsiniz maksimum diye. ben de daha 16nın 8ini zor veriyorsunuz 58i nasıl vereceksiniz diye sorduğumda afallamışlardı konuyu değiştirmişlerdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı