TTNET süreklik bağlantı kopuyor

oguzhan0

Hectopat
Katılım
25 Ekim 2020
Mesajlar
411
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 4 yıldır TTNET abonesiyim bugüne kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadım en son 5 ay önce taahhüt biteceğine yakın aradım yenilettim bir de TV akıllı değil ve ben kesinlikle TV izlemem, kumandayı bile elime aldığım görülmemiştir ama annem belgeselleri çok seviyor diye yanında Tivibu'da bağlatayım dedim, bağladılar her şey güzel, problem yok derken 4.5 yılın sonunda yaklaşık 1 haftadır günde belki 100-150 kere (abartmıyorum) internet kesiliyor, doğal olarak Tivibu'yuda kullanamıyoruz. Dedim belki modem artık eskimiştir görselde eklediğim modemi sipariş ettim bugün geldi kurdum, bağladım halen aynı. Afedersiniz gittim bir de mal gibi 850 TL modeme para verdim. 6-7 kere aradım sürekli arıza kaydı oluşturuyorlar değişen hiçbir şey yok. Bu konuyu oluşturma amacım çözüm istediğimden değil sadece artık o kadar sinirliyim, bıktım ki hiç uğraşmadan direkt olarak tüketici hakem heyetine başvurup 1 kuruş ödemeden iptal ettirmek istiyorum. Bilmem gereken bir şey var mı? Ne tür bir yol izlemem gerekiyor?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20230116_212538.jpg
    IMG_20230116_212538.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 19
Ev içi kablo bağlantısı ve dışarıdan içeriye gelen kablonun bağlantı yerine bakmanı öneririm eski ise cat 6 kablo ile değiştirmeni öneririm ufak bir bağlantı kopukluğu veya kablo paslanmasında hız düşüşlüğü ve kopma meydana gelebiliyor.
 
Ev içi kablo bağlantısı ve dışarıdan içeriye gelen kablonun bağlantı yerine bakmanı öneririm eski ise kontrol etmeni öneririm ufak bir bağlantı kopukluğu veya kablo paslanmasında hız düşüşlüğü ve kopma meydana gelebiliyor.

Hocam zerre anlamam ki o işlerden.
 

Geri
Yukarı