TTNET vaad edilen hızı vermiyor

meraklı0070

Centipat
Katılım
4 Kasım 2019
Mesajlar
20
Çözümler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Patenli garson
Merhabalar, 3 gün önce hiper mi viber mi ne ise o pakete geçiş yaptım, modemim VDSL destekli, splitter da öyle. ADSL'di eskisi, kullandığım splitterı değiştirdim. Yaşadığım sorun ise 50 Mbps internet yaptırmama rağmen 23 Mbps download speed alıyorum, bunun sebebi ne olabilir acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

Modemim: TTNET ZyXEL VMG3312-B10B

1575664096927.png

1575664172483.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen daha çok umutlanırsın kanka TT’den.. 16MBps paketim’de 7 alıyorum altyapım 24MBps ben ne yapabilirim şimdi.. Bugün Telefon’daki faturalı tarifem bitiyor diye aradılar. Aynen şunu dedim.

15G internetim var 12 kullanabiliyorum çünkü çekmiyor.

Ev interneti durumunuda anlattım.

En son dedim ki, utanmadan arıyorsunuz onca arıza kaydıma rağmen dönüş,çözüm yapmıyorsunuz. Para görünce zıplıyorsunuz.


BİR DAHA ASLA TT Kullanmak istemiyorum şu tahütler bitsin yeter.
 
boşa para verdik pakete desenize ben yinede yarın gidip güzel bir ethernet kablosu alacağım sonuç düzelirse burada paylaşırım. çünkü kullandığım kablo biraz eski 2 3 yıl kadar
 
Modemin dış hattan gelen kablosunu çıkartıp müşteri hizmetlerini ara internete erişemiyorum diye biraz carla ücretsiz teknik servis istiyorum yoksa kapattıracağım churn maili atın diye belirt. Belki o zaman yardımcı olabilirler
Daha öncdeden kaç MBPS alıyordun
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı