TTNET ve hız

3nurullah6

Megapat
Ben yaklaşık 2 sene TTnette 16 mbit ultranet kullandım. Torrent ve YouTube ve bazı siteler hariç diğer dosya payaşım siterinden dosyaları 1.7 MBit saniyede indiriyorum. Yaklaşık 5 ay oldu HDD'min dolalı. TTnette memnun olduğumu kullandığım tarifenin ne olduğunu sordum. Eğer başka bir ile taşınırsam aynı hızım geçerli olacakmı diye sordum. Benden telefonumu istedi. Ben verdim (vermemeliydim, vermemelisiniz, vermeyin). Abartmıyorum Ertesi gün hızım 3 Mbit'e düştü. Artık diğer TTnet kurbanlarındanım. Eğer benim durumumda olan varsa kimseye bir numarasını söylemesin. Sizide keser TTNET.

Bu durum ''Adil Kullanım'' gibi bir saçmalık var bazı tarifelerde 50GB bazılarında 100GB o kota aşıldığında otomatik olarak bir sonraki fatura dönemine kadar 3 megabite çekiliyor bağlantı hızı. Bir sonraki fatura kesim tarihinizi bekleyin.

Kime anlattıysam öyle bişey olmaz dedi. Sitedendir dediler. (Site hızlıdır demek istediler). Fakat garip olan şey ise torent, yotube gibi sitlerden indiriken 300 kb'ı geçmiyor, fakat rapidshare free indirmeye izin verdiği günlerde sabah akşam indirdim 1.7 mb saniyede. 2 tb hdd doldu.

Ne zaman ki ben TTNET ten memnunuyetimi dile getirdim, resmi yerlerle iletişime geçtim, bilgilerimi ve numaramı verdim, ne olduysa ondan sonra oldu. Bağlantı olmaması imkansız yani.
2 senedir sorunsuz kullanıyodum.

- - - Güncellendi - - -

Onuda test ettim. 50 GB'ı geçtiğim anda 2.5'a iniyor.

- - - Güncellendi - - -

Reklam yapabiliyo muyum burda? 2 firma söylemek istiyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ustam zaten resmi yerlerle iletişime geçmen için (444 0 375) den bahsediyorum, telefon numarası yada müşteri numarası vermeden görüşemiyorsun. Sen gidip TTNET noktasına ''benim internetim çok hızlı çok memnunum'' demen zaten gereksiz bir zaman kaybı olmuş. Sen bırak şehir değiştirmeyi mahalle değiştirdiğinde bile hızının değişme ihtimali var altyapıdan dolayı. Türkiye'nin her yerine aynı alt yapıyı ve hızı sunmaları 21. yy için olağan görünmüyor.

- - - Güncellendi - - -

TTNET bir markadır ve eğer yasak olsa bile şuan bu yasağı çoktan çiğnemiş oldun. :)

Kime anlattıysam öyle bişey olmaz dedi. Sitedendir dediler. (Site hızlıdır demek istediler). Fakat garip olan şey ise torent, yotube gibi sitlerden indiriken 300 kb'ı geçmiyor, fakat rapidshare free indirmeye izin verdiği günlerde sabah akşam indirdim 1.7 mb saniyede. 2 tb hdd doldu.

Ne zaman ki ben TTNET ten memnunuyetimi dile getirdim, resmi yerlerle iletişime geçtim, bilgilerimi ve numaramı verdim, ne olduysa ondan sonra oldu. Bağlantı olmaması imkansız yani.
2 senedir sorunsuz kullanıyodum.

- - - Güncellendi - - -

Onuda test ettim. 50 GB'ı geçtiğim anda 2.5'a iniyor.

- - - Güncellendi - - -

Bu uygulama zaten yıllardır var. Yaptığınız sözleşmede de mevcuttur büyük ihtimal. 50 GB download yapınca internet hızınız 3 Mbit'e çekilir. Numara vermekle falan hiçbir alakası yok. Modeme gelen download hızı direk 3 Mbit olarak kısıtlanıyor zaten 50 GB'ı aşınca. Böyle hurafelere inanmayın, yok aradım da fark ettiler, numaramı verince oldu diye. Çok saçma...

TTNET halkımızın başa geçirdiği bir diktatördür, onun reklamını ben yapsam ne olur. Yalnız bir isteğim var ttnetten ayrılanlar
bildiğim 2 tane firma var onlara topluca yönelirsek belki indirim yaparlar.16 mb sınırsız 50 lira olmalı 32 mbit vdsl 70 lira. ikide bir ceza alıyorum,onun için cevap yazamıyorum. Evet ''İnterneti hızlandırmak tek tuşa basmalarına bakıyor''.

- - - Güncellendi - - -

''Böyle hurafelere inanmayın'' diyosun da ben sana bir daha özetle söyliyeyim. Uplo*oaded ve Ra*idshare den 1 tb ı bile geçtiğim halde hızım inmiyorudu. 1.7 MB saniyede devamdı. Olay bu. 2 senedir böyleydi.

Yalnız bir isteğim var ttnetten ayrılanlar bildiğim 2 tane firma var onlara topluca yönelirsek belki indirim yaparlar.16 mb sınırsız 50 lira olmalı 32 mbit vdsl 70 lira.

16Mbit TTNET Yalın kullanıyorum bir buçuk yıl oldu (ev telefonuna ihtiyacımız olmadığı için eski hattı kapattırıp yalın kullanma karı almıştık) 12 ay 50 küsür ödedim son 6 aydır taahütüm dolduğu ve yenileyip 24 aylık bir kontrat imzalamadığım için 85 TL fatura ödüyorum.
Bu iki firma hangileri öğrenebilirmiyim acaba? Ayrıca toplu gidişte indirim falan yapmazlar dürümcü mü orası? ''On dürüm aldın ayranlar müesseseden'' :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı