TTNET ve Sözde İnterneti

grknaks

Hectopat
Bugüne kadar dikkatimi çekmemiş daha doğrusu sinirime gitmemişti ama bugünden itibaren yeter diyorum. TTNET kullanmaya meraklı değilim fakat sözleşme süresi daha var. Bunun yanında 24Mbps aldığım sözde internetim, düşündüğüm hızın yarısını verse yeterli olacak aslına bakarsanız. Fakat aşağıda görüldüğü gibi internetten film indirdiğimde, Steam'den oyun indirdiğimde ve daha birçok yerde bu sorunla baş başayım. Müşteri temsilcisini arayın demenize gerek yok sıklıkla aradım ama sorun olmadığı gözüküyor beyefendi ama biz arıza ekibine iletelim cümlesinden başka bir şey duymuyorum. Yardımcı olacak bir arkadaş şu konuya el atsa.

1.PNG
2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugüne kadar dikkatimi çekmemiş daha doğrusu sinirime gitmemişti ama bugünden itibaren yeter diyorum. TTNET kullanmaya meraklı değilim fakat sözleşme süresi daha var. Bunun yanında 24Mbps aldığım sözde internetim, düşündüğüm hızın yarısını verse yeterli olacak aslına bakarsanız. Fakat aşağıda görüldüğü gibi internetten film indirdiğimde, Steam'den oyun indirdiğimde ve daha birçok yerde bu sorunla baş başayım. Müşteri temsilcisini arayın demenize gerek yok sıklıkla aradım ama sorun olmadığı gözüküyor beyefendi ama biz arıza ekibine iletelim cümlesinden başka bir şey duymuyorum. Yardımcı olacak bir arkadaş şu konuya el atsa.

Eki Görüntüle 311677Eki Görüntüle 311678
Bir çözüm yok, TTnet'e sövmekten başka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ısrarla aramaya devam et. Takip ettiğim bir yayıncı kendi kullandığı internet servisine her gün arıza kaydı bırakıyordu en sonunda komple altyapıyı falan incelemişlerdi. Sözleşme süren cidden uzun ise bu yolu deneyebilirsin.

Eki Görüntüle 311677Eki Görüntüle 311678
Alt yapı durumunuzu öğrendiniz mi? Belki İSS'de bir problem yoktur. Sorununuz alt yapı kaynaklı olabilir.

Bende Türk Telekom kullanıcısıyım ve böyle sorunlarla karşılaşmadım. 35Mbit VDSL paket kullanıyorum ve hızın bazı noktalarda 40 hatta 50Mbps'ye kadar çıktığını gördüm. Türk Telekom başarısız veya kötü bir firma olabilir ama bence hemen firmayı kötülemek yerine altyapı, kablo ya da modeminize göz atın.

Valla bizim neyimiz düzgün? Neden bir bakanlık doğru düzgün çalışmıyor? Neden bir izleme, düzenleme komitesi adam gibi işini yapmıyor? Yani çıldırmamak elde değil. Bu internet sağlayıcıları avrupadaki şartları bize sağlayamadıkları gibi bizden daha fazla fiyat alıyorlar. Bazen diyorum ki biz sağılmak için yaratılmış bir ineğiz.

Hakkınızı arayın. Alt yapıyı yapmak onların işi. Size garanti ettikleri hızı vermek zorundalar. O telefonla konuştuğunuz insan da asgari ücretle çalışan bir işçi. Bilgisi yok ne yapılmasını istiyorlarsa onu yapıyorlar. Arayın biraz sinirli konuşun fakat karşınızdakinin de insan olduğunu ve patron olmadığını unutmayın. Seve seve yardım edecekler, para veriyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı